1. zaten yazılmış ama (bkz: balon)
  2. tabikide balon değil ama u17 nickli arkadaşın da belirttiği gibi overrated bir oyuncudur kendisi.

    ayrıca magazin önünde olması onu o kadar çok antipatik yapıyorki insana gına gelmiyor değil.

    nihatlı real sociedad'ı çok severdim ama ardalı barcelona'yı çok sevemiyorum.

    not:gs
  3. sponsor öneminin ve desteğini en büyük örneği. lan adam barcelona'nın oyun mantığına bile uymuyor hele ki 29 yaşına gelmiş bu adamın ne işi var lan barcelonada..
  4. bu adamı hala ileri üçlü için alındı falan sananlar var. xavi'nin yerine alındı arkadaşlar arda bekleyin ve görün bence çok iyi olacak. ayrıca performansını beğenmeyenler balon falan diyenler aynısını suarez'e de desin lütfen, arda'dan kötü oynadı adam ilk maçlarında.
  5. türkiye'de anlaştığı pr kuruluşunun, haber olma konusunu çok abartması dolayısıyla herkeste bıkkınlığa neden olan futbol oyuncusu.
    biz türklerin galatasaray'ın uefa kupasını kazanmasını paraya çeviremediğini iddia ettikten sonra geldiğimiz nokta, arda turan'ın barcelona başarısını aşırı derecede paraya çevirdiği oldu.
    kötü bir algı yönetimine kurban gitmek istemiyorsa, pr ve reklam çalışmalarıyla yapılan haber sayısındaki frekansını en kısa sürede düşürmesi gerekmektedir.
    arda turan ismi, italya'ya lahmacun isteyip, fıkra anlatan torinolu şaban eşiğine günden güne yaklaşmaktadır.
  6. barcelonaya gitmeden önceye kadar sever ve takip ederdim.sonrasında medya o kadar abarttı ki artık arda itici gelmeye başladı.bunda ardanın da payı var.instagramdan ülke gündemiyle ilgili paylaşımlar falan..sana ne ülkeden sen topunu oynamaya bak.kendini geliştirmeye bak.barcelonaya adapte olmaya çalış.bunları yapamadı.en son barcelona-real madrid maçında oyuna girer girmez orta sahada bi boşluk oluştu ve arda toparlayamadı ve real etkili bi şekilde gelmeye başladı ve istediğini aldı.sen barcelonada oynayan bi oyuncusun acunun programına gelip şarkı söylemek nedir? bana göre arda sezon sonu bi yerlere gönderilir.yakında survivor ünlüler adasında görürüz diye düşünüyorum.
  7. yaptığı hareketlerle anlaşılıyor ki, %50lik kesimi kapsayan klasik türk insanı; hep güçlünün yanında hatta dalkavukçusu olur. bu sadece siyasi düşüncesiyle alakalı bir sorun değil, karakteriyle alakalı bir durum. iktidar yanlısı olur; çünkü güç ondadır, gittiği takımın demirbaşlarına dalkavukluk yapar; çünkü güç onlardadır.
    güçlüye hizmet etmekte onu böyle ezik yapar.
  8. performansı böyle düşmeye devam ederse, 2-3 sene sonra kurtlar vadisi'nde 1 bölüm oynayıp vurulup çıkan elemanlardan olacak futbolcu.

    top oynayacağına, bol bol reklamda oynayarak tv'ye göz kırpıyor zira.
  9. sahi bir hesap olayı vardı ne oldu? imparatorun minik şımarık prensi hesap soracaktı birilerinden. bekleyip göreceğiz.