1. her önüne geleni polis yaptıkları için şaşırmadığım olay.
  2. pedofilinin, bizi koruması gereken adamların içinde olduğunu kanıtlayan iğrenç video...
  3. elinde fırsat varken acımayacaktın bu it soyuna. bilmiyorsun sanki eline düşersen, seni ve aileni bitirecekler. bebeğine dokunmasa bile? o askerlere kim bilir neler yapacaklar. şansın varken yapman gerekeni yapacaktın, şimdi herşey o askerler için çok geç. tek hayat, tek şans...
    ozumm
  4. hiç bir şey olamazsan polis olursun diyorlardı,

    görünen o ki en azından pedofili olmak gerekiyormuş.
  5. bir baltaya sap olamayan insanlara genelde "e polislik sınavlarına girsene" denildiği için başımıza gelen olay. bize koruması gereken insanların böyle bir sebepten dolayı o mesleği seçmiş olmaları, dahası polisliği sevdikleri için değil para için yaptıkları ortada. böyle adamlardan da başka bir hareket beklenemezdi zaten. bunların çevik kuvvet olanları zamanında biber gazını insanın kafasına sıkıyordu. pedofili olmalarına şaşırmamak lazım. elinde güç olan herkesten nefret ediyorum.
    jimi
  6. pedofiliyi işin içine katıp, olayın ciddiyetini sulandırmaya gerek yok. neticede pedofili bir çeşit hastalıktır, halbuki bu adamlar hasta değil. günlük konuşmaları, hatta dünya görüşleri bu seviyede çürük temeller üzerinde kurulmuş. bu zihniyet şu an emniyet mensuplarının ezici bir çoğunluğunu oluşturmaktadır maalesef.
  7. polisteki temizlenmemiş gülenist ekipten biri olacaktır...