1. adam işlediği cinayetlere ünlü oldu bir anda. adına programlar yapıldı, yetmedi seri katil olarak lanse ediliyor ki bence değil. seri katil hikayelerine az buçuk meraklı biri olarak bu adamın bir seri katil olmadığını söylemek zor da değil. baktığınız zaman kişilik bozukluğunun yanı sıra, duyduğu kıskançlık ve hırs ya da parasızlık yüzünden işlemiş cinayetlerini. yani ortada bir usul, belli bir yöntem veya tarz yok. bilinen tek şey de çok zeki olması.

    çocukluğuna inelim hikayesine gidersek kim bilir ne yaşadı ya da yaşamı onu gerektirdi, bilemiyoruz. asker çocuğu olması belli bazı disiplin ve zorlamaların da içinde olduğunu anlamamıza sebep oluyor.

    seri katil adıyla belkide ilk defa anılan ted bundy gibi bir yüze sahip olması, sürekli vurgu yapılan zekası bugüne kadar kaçmasına yardımcı olmuş belli. bundan sonrası için de gözü açık olmak gerek belki de. şu şartlarda daha ne kadar kaçabilir acaba diye düşünmeden edemiyorum.

    o değil de; türkiye' de seri katil var bmı yok mu, nedir, ne değildir diye araştırdığım zamanlarda adamla resmen komşuymuşuz.
  2. lsd
  3. müge anlının şişirdiği sözde seri katil.

    seri katil tanımını çoğunuz bilir fakat ben genede yapıyım.

    öldürme sebebi seksüel içerikli bir nedene dayanmaktadır. kurbanlar sıklıkla aynı kurguda öldürülmekte ve benzer özellikleri taşıyabilmektedirler. bu benzerlik herhangi birşey olabilir. saç rengi, boy , meslek gibi.

    bu adama baktığımızda zevkten değil kıskançlıktan ve para için öldürmüş.

    birde bu sözde süper zekaya sempati besleyenler varmış. onlar adına gerçekten üzülüyorum.
  4. sonunda yakalandı da derin nefes aldık, demek istiyorum ama gelecek günler neleri gösterir bilinmez. ilk dikkatimi çeken çok zayıflamış olması. donuk bakışları ise korkutucuydu gerçekten. öldürdüğü tarih öğretmeni iki çocuk annesi kadını, o' nun gerçek ismini öğrenip kendini ifşa etmesinden korktuğu için cinayeti işlediğini de itiraf etmiş.

    çok ilginçtir ki yani belki de değildir ben kafayı da sıyırmış olabilirim, bir polis memuru adamla gayet rahat öz çekim yapmış. hadi adamı sosyopat olarak gördüğümüz söyledik, davranışları buna yorduk. o kılıkta bir adamın da pişmanlık duygusu içinde olması beklenmez de polis memurunda ki rahatlık nereden geliyor bilemedim.

    bir diğer dikkatimi çeken ise, filiz' in eşyalarının sergilediği masada lolipop mu vardı, o da ne? her şeyi zekasına yoruyorlar ama bence çocukluğuna kadar bir insinler.
  5. güncel de görünce sözde çok zeki olan insana tekrar yazmak istedim.

    şahsen zeki biri olmadığını düşündüğümü söylemiştim. bu katil bu kadar zeki olsaydı yakalanmazdı. müge anlı ve yandaşlarının dediği gibi polisle oyun oynuyor olsaydı yakalanmazdı. adam bildiğin aptal gibi ortalıkta gezdi. elinde koskoca bavul ile türkiye turu yaptı. neymiş gürcistan'a gideceğim diyip yunanistan'a kaçabilirmiş. zevkten te veya kendini tatmin etmek için de öldürmüyor. içindeki öldürme duygusunu bastırmak için de. sadece kıskançlık ve para için öldürüyor. bunu ceza evindeki her 10 kişiden 5 i yapıyor zaten. çoğuda atalay'ın kaçtığında daha uzun süre kaçıyor. internette gördüğüm şu örnek sanırım ülke polisinin ne kadar iyi olduğunu anlatıyor. cem garipoğlu ve deniz sekinin 6 ay kaçtığı bu ülkede herhangi birinin 1 yıl kaçması pek zor olmasa gerek

    son olarak öz çekim yapan polisler dün açığa alındı.
  6. amerikan popüler kültür dayatmalarına maruz kalmış izlenimine dexter sezonlarına sahip olmasından ötürü bağlantı kurduğumuz katil. bir kez daha ülkemizde sosyopat sapık katil olamayacağını ispatlamıştır. derin bir nefes alınmasına sebep olan tutuklanmasının ardından bir gerçek daha yüz üstüne çıkmıştır ki: toplamda 2 kişiyi öldürmüş ve tanık olan 3. kişi, sırf tanık olduğu için öldürülmüş.

    toparlamak gerekirse, seri katil olabilmek için "seri" olmak gerekir. bizim gibi temel insanlık kavramları ve kuramları yozlaşmamış bir toplum için -ve beğenmediğimiz mahalle baskısının tek avantajını da hesaba katınca- "seri katil bu topraklarda çıkamaz" cümlesini rahatlıkla kurmamıza neden olan katil.

    senaristlerin çizdiği kadar cinayet ve süreçlerine vakıf olmuş birisine göre beklentilerin birazcık üstünde kalsa da zekası yetersiz kalmış. bu konu ile ilgili söyleyeceğim başka şeyler var. onları daha uygun bir başlıkta dile getirmeyi planlıyorum. (bkz: salak insana yol yordam göstermek)
    ilgaz
  7. böyle seri katil olmaz. biz de seni bi adam sandıydık atalay. (bkz: pardon)
    memlekette adam gibi seri katil göremeyecek miyiz biz? bu da fos çıktı...

    tamam, dexter hayranıyız da bu kadar da olmamalı be canım memleketim? adam seri katil değil diye üzülmediğimiz kalmış, seri katil öyle olunmaz böyle olunur diye akıl vermeye kalkmışız. buradan seri katil adaylarına seslenilip nasihat vereceğiz biraz daha zorlarsak.

    etmen, eylemen...
  8. (bkz: euro 2016) dolayısıyla çokta ilgi görmeyen katil.

    ülkemizde anormal(artık normal gerçi) bir gün geçirmeden rahat duramayacağımızı gösteren şahsiyet. koskoca cinayet bürosu amiri gelmiş ilgili şahısla selfie çekiyorlar. ülke gerçekten tımarhanelik olmuş..

    ilgili haber

    adam insan öldürmüş, biz burda seri katil bizim ülkemizden çıkmaz goygoyu yapıyoruz, gerçekten durumumuz vahim.. adamı birtek baş tacı etmediğimiz kaldı.
  9. hiç de zeki falan değildir. zeki olsa, o kadar odtü de okumuşum bir işe girip efendi gibi çalışayım, çoluğa çocuğa karışayım falan derdi. hem okumuş adamsın, parasız kaldıysan biraz da senin salaklığındır ki çantasından da epey para çıkmıştı. amerikalarda bedavaya mı sürttün!? kim parasız? ben parasızım asıl. ama kalkıp birini öldürüyor muyum? hayır. neyse sorun para pul falan değil. gözlerini görmediniz mi? çocuğun dünyası kayık. belli ki psikoloji bozuk. böyle insanlar için akıl hastanesini daha uygun görüyorum