1. muhtemelen hayretten aşçının ağzındaki sakızı düşüren leziz yemektir. ayrıca zaman makinası icat edilirse kesinlikle uğranması gerekir.
  2. az pişmiş bir şekilde, kanlı kanlı servis edilmiştir.
  3. homo sapiens'ler tarafından pişirilmemiş kebaptır. zira ateş, sapienslerin ortaya çıkışından daha önce, insan cinsinin başka türleri tarafından bulunmuş ve türümüze bizden çok daha eski olan o türlerden miras kalmıştır.
  4. sigaranın keşfinden sonra gerçekleşmiştir. zira ağzında sigarayla mangalı yelleyen birinin olmadığı bir pişirme şekli olduğunu zannetmiyorum.
  5. yoğurt, biber gibi eti terbiye edecek malzemenin henüz keşfedilmemiş olmasından mütevellit pek lezzetli olmamıştır diyedüşündüğüm kebap.
  6. ... burada pişirilmiştir." diye güzel bir kebapçı sloganı olabilir.
  7. büyük büyük...... büyük kanzuk tarafından pişirilmiş, mağara duvarına resmedilerek paylaşılmıştır.
  8. spongebob square pants isimli çizgi dizide anlatılana göre ilk insanın tad alma tomurcuklarını bayram ettirdiğini keşfetmesiyle çılgınca herşeyi yiyip göbeklerini şişirmesine sebep olmuştur. bu bölüm ingilizce gerektirmez
  9. son buzul cagindan(2,6 mil.yil önce) sonra, 100 yada 1000 kisiye düsmüs insan populasyonunun((babalarimiz(bkz. y-kromozomunun bütün dünya erkeklerinde neredeyse ayni olmasi)), atesi yakmayi ögrenmek zorunda kalmasiyla birlikte, büyük mutluluk ve gururla pisirdikleri kebapdir herhalde.
  10. muhtemelen türkler tarafından at kebabı formunda pişirilmiştir.