1. mensubu olduğum telefon operatörü.
    türkiye'deki 3 büyük telefon operatöründen^:avea^^:vodafone^^:turkcell^ en vasat çekim gücüne sahip olan, haliyle de tarifeleri daha bir cazibeli olan operatördür.
  2. saniyorum ki kapsama alani baya bi yeri kapsamayan operator
    bragi
  3. kapsama alanını kötüleyen insanların nerde yaşadığını merak ettim doğrusu. kaç yıldır en ufak bi sorun yaşamadım aksine heybeli adaya denize gittiğimiz zaman arkadaş grubumda çeken tek telefon benimki idi.
  4. allah belasını versin
  5. son 5 yılda bilmem kaç milyon dolar zarardaymış. kaliteli ve pahalı iş yapan turkcell de hiç öyle problemler yok
  6. bana eziyet eden operatör! türk telekom ile birleştiğinden beri sürekli görüşmelerimin kesildiği internetimin yavaşladığı operatör...
    gunes
  7. yukarı da türk telekom yazmasını hiç yakıştıramadım neden kendini sattın avea! zaten çekmiyor doğru düzgün. kim neden aldı seni bilemiyciğim.
  8. fiyat rekabetine girmenin yanında kalite rekabetine de girmesi gereken firmadır.
  9. endişeliydim avea'ya geçerken herkes çekmez diyordu . bir yıl oldu daha çekmediğini görmedim merak ediyorum bu yorumu yapanlar direkt tecrübelerinimi paylaşıyorlar yoksa duyduklarını mı söylüyorlar. yani ben yaşadığım yere göre kıyaslarsam çekmemesi için dağda ormanda yaşamak lazım..
  10. bende tereddüt ederek tekrardan geçiş yaptım turkcell platinumda 85 ödüyordum her ay. şimdi primeda da 70 ödüyorum ama herşey en az 3 4 katı. tepe tepe kullanıyorum.