1. bu arkadasin bir yetenek sizsiniz performansi vardi ki yuhlamalarda inmisti sahneden. o gun dalga gecenler bugun alkislar olmus, halbuki ayni seyleri soylemisti. takipcisi degilim ama denk gelmistim. videoyu bulursam editlerim.

    edit: alt entrydeki arkadas paylasmis ama youtubeda bulamamak sasirtti. sanirim telif hakki davasina acun medya videolarina bir duzenleme gelmis. yillar sonra vidivodo'dan video izledim.
  2. yetenek sizsinizdeki o itici havası gitmiş, kendi yolunu bulmuş olduğunu düşündüğüm komedyen. yetenek sizsiniz videosu da şuraya koyayım. görünen o ki acun'un yorumlarını dinlemiş.
  3. niye gülemediğimi -belki fularımdandır- bilemediğim komikli kişi...
  4. yetenek sizsinizdeki veya bahsedilen tipleme performansını izlemeden, direkt güldür güldürdeki kısa şovunu izlediğim komedyen. bu haliyle bence potansiyeli var, gayet güldüm ama sahnedeyken sol elini hamilelerin yaptığı gibi konumlandırmasa ve esleri keskin olmasa daha iyi olur.
  5. cahilleri kahkahayla güldürebilen kişi.

    istanbul'dan izmir'e giderken kayseri'deki gesi bağları'ndan geçemessin.
  6. 'oriented' kelimesini kullandığı anda 'bilgisayarcı' :) olduğunu anladığım kişidir.

    yetenek sizsinizin ardından ciddi manada ilerleme katetmiş aydın kardeş.
    yalan
  7. bu filozofun en ünlü lafı
    "serkan nasılsın kardeş" ve "hamdolsuuun mübarek" laflarıdır.
  8. daha önce bkm mutfak'ta da izleme fırsatı bulmuştum. öncelikle doğal bir yeteneğinin olduğunu düşünüyorum. ayrıca hiç kasıntı değil ve samimi. kendini geliştirmesi gereken nokta ise belki de işin show kısmıdır. mesela, gerçekten çok orjinal bazı esprileri var ki seyirci o kadar da gülmüyor, ama daha sıradan bazı sözlerine çok gülünüyor. bu dengeyi sağlar, seyirciye daha iyi iletebilirse kendi yolunda çok başarılı olacağına inanıyorum. yolu açık olsun...