1. bir sonraki aydınlanmasında "taytın çok yakışmış kardeş ama keşke gömleğin biraz daha uzun olsaydı" sorusuna muhatap olaması muhtemel şahıs.
  2. espadril ve loafer ayakkabıyı çorapsız giyemediği için alternatif arayan erkek.
  3. ara sıra benimde dahil olduğum erkek türü , çorap giymeyince ayak kokuyor ve başka türlü çorap giysem gözüküyor gözükmesin diye tercih ediyorum , hiç çorap giymesek bu sefer ayağı kokan erkek diye başlık açılacak
    vowel
  4. şahsi nedenlerden dolayı dahil olmadığım bir erkek grubudur. bundan yıllar önce erkeklerin kısa çorap giymesiyle ilgili de aynı yorumlar yapılmış lakin şimdi uzun giyene keko gözüyle bakılıyor. dolayısıyla zamanla kırılacak bir önyargıyı temsil eden başlıktır dersek kimse alınmaz sanırım.^:belki kırılmaz kim bilir^
    bozuk
  5. ne yaptığını anlamadığım erkektir.^:swh^
    düzeltmeden sonra gelen düzeltme: babet çorabı giyiyorlarmış. acayip bi genelleme olacak ama bu erkekler diğerlerinden (babet çorabı giy(e)meyenler) daha özgür oluyorlar. geleneklere daha az bağlı.. kendimden de biliyorum eccik.
    babet çorabı giyemeyen biri.
    he bi de düzeltmesi: belki de giyemeyenlerin bacakları kıllıdır.
  6. giyin ya giyin. kim karışır. loafer ların içine normal çorap giyse erkekler keko dersiniz ama. ki diyen çok arkadaşım da oldu. babet çorabı giyince görnmüyor işte çorap daha ne istiyosunuz bilmem. öyle yapsalar dert böyle yapsalar dert. ben destekliyorum.
  7. hayır o değil en sonunda bunları sinirlendirecekler onlar da sadece çorabını giymekle kalmayıp üstüne babetin kendisinide giyecekler.

    edit: imla
  8. bu olaya itirazımız homofobiklik değil estetik açındandir, kocamaaan bir nokta.
  9. buralar ekşi ekşi kokmaya basladi.
  10. cuma cemaatinin yerici bakışlarıyla örselenen kişi.