1. dünün en beğenilmeyenlerine,

    13 farklı yorum sokmayı başaran usta yazar "altın lale" ödüllerininde en büyük adayı.

    kariyerinde başarılar diliyorum.
  2. dünün en beğenilmeyenlerine 9 yorum sokmuş youser tamam liderliği bırakmıyor ama kendini geliştiremiyor buna rağmen bi gün o listenin sadece bu youser ın yorumlarıyla dolacağına inancım tam
  3. sarmabaşliğinda bile beğenilmemeyi başarmiş kişi
  4. an itibariyle lale olduğunu farkettiğim youser şimdi dünün beğenilmeyenlerinde bi iktidar boşluğu oluştu yeni yeni youserlar fırtlayacak bakalım...
  5. kahveli kalem nick'li yazara göre bu kürtçü benmişim.

    keko tanrısı yüce hewal demir kawa hazretlerinin rızası için badboy panpamız gelsin ve bir şeyler söylesin lütfen.

    ayrıca ip incelemesi yapıp bunun benimle alakası olmadığını biri açıklarsa çok sevineceğim zira bir kürtçünün başka bir kürtçüyü ben sanması kadar rezalet ve aşağılayıcı bir durum yoktur sanırsam.

    caps de aldım arkadaşın:

    http://i.hizliresim.com/v4m95O.png

    edit: hahahjajha silik yemiş zaten çocuk.

    o zaman "biqers" ben oliim nolur. :/ pek fark yok çünkü aralarında.
    slipo
  6. sahip olduğu bilgi birikimi ve genel
    kültürüyle sapyoseksüel kızların sevgilisi youreadsin yıldızı geri dönmüş youser.gerçi bülent ersoy da yıldızdı o da döndü o yüzden çok şey yapmamak lazım.
  7. bazen gercekten mantıklı ve akılcı bir şey yazıyor ve eksileniyor. ben bu durumu insafsızca buluyorum. yahu biz oyu kişiye mi veriyoruz, yoruma mı?
  8. ilk gördügümde kil olsam da, hemen yargilamadim..zamanim oldugundan girilerini okudum..huyunu cözdügüm icin her trolluk denemesinde tebessüm ettiriyor bana..oltayi gören balik misali her gördügümde gülümseyip yanindan geciyorum..

    tek arzum senden müzik kanalini cöplüge cevirmemen..

    kisaca
    cift karakterli...bazen bad, bazen boy..
  9. verguzbay ile en beğenilmeyenlerde yarışan "lale". dun için 6 yorumla girmiş bu zat, troll değil ırası bu. ek: hatta bence böyle biri yok. trollsuz hareketlenme olmayacağı ekşiden bilinen bir şey olduğu için abi'nin yarattığı bir karakter.
  10. başlıkları enerji kaybı.