1. ülkemizin para basma makinası olan üniversitelerinden birisi. iletişim fakültesi öğrencisi olarak söyleyebileceğim tek bir şey var. fakülte kampüsü, beşiktaş'tan karaköy'e taşınırken takınılan üslup, öğrencisine resmen koyun sürüsü muamelesi yapan bir üniversiteye yakışır cinstendi. zaten öğrenci kitlesi de %70 civarlarında bu muameleyi hak ediyor.

    bölüm başkanı haluk gürgen "biz eğitimci arkadaşlarla karaköy'e geçiyoruz, bölümünde devam etmek isteyen arkadaşlarda gelsinler, beşiktaşta kalmak isteyen arkadaşlar bölüm değiştirebilirler." diyerek, üniversitenin mentalitesi hakkında yeterince bilgi vermektedir sanırım.

    diğer değinmek istediğim konu ise, kesinlikle günümüz koşullarında tutunmak için kurumsallaşması gereken kurumun bu nitelikten olabildiğince uzakta olması. okul sahibi enver yücel'in okulu memleketlisi olan giresunlulara ücretsiz yapma gibi bir tutumu var. tüm okul yönetim kadrosu eş-dost-akraba ekseninde kadrolaştığından dolayı, kendisi hayatını kaybettikten sonra üniversitenin halinin ne olacağı biraz belli oluyor.
    kimbo
  2. applybau adını verdikleri kabul sistemini üç yıldır uygulayan üniversite. ygs veya lys puanınız dikkate alınmadan eğer yeteneklerinizi doğru sergileyebilirseniz %100'e kadar burs alabiliyorsunuz.