1. krema likörü olarak da bilinir ve mükemmel ötesi bir içkidir, süt veya kahve ile de tüketilebilir. alkol oranı düşük olduğundan genel olarak keyif amaçlı tüketilir.
  2. kesinlikle tadı harika olan bir içki. çeşitleri de mevcut: original, biscotti, vanilla, caramel vs. ancak sanırım biscotti şu anda yok piyasada (ya da üretilmiyor). bence biscotti olanı daha da bir güzel olan insanın içtikçe içesi gelen bir iksir bu. o kadar güzel olmasa da ev yapımı olarak da elde etmek mümkün. tabii bu benim tarifim, orijini daha farklı olabilir. soğuk demleme kahve, biraz irlanda viskisi (jameson bunun için iyi bir seçim, şahsi kanaatim) ve süt kreması. oranı iyi ayarlamaya çalışın, viski / kahve yaklaşık 1/4 gibi olsun. kremayı da biraz ekleyin ve isteğe bağlı olarak şeker de ilave edebilirsiniz. canım sıkıldıkça yapıp içiyorum. bunlarla uğraşmam diyene ikram edebilirim
  3. sheridan's ile birlikte en sevdiğim likörlerden birisidir. en çok diyet yaptığım dönemlerde içmeyi seviyorum. yemekten sonra tatlı yemek yerine bir ya da iki kadeh buz üstünde içtiğim zaman değmeyin keyfime.
    bu arada bebeğimizin rahat gaz çıkarması için doktoru tarafından verilen sub simplex isimli ilaçla oldukça benzer bir tadı var.