1. videoları hem eğitici hem de eğlenceli. sesini dinlemesi daha bir keyifli. (*:swh)
  2. sesini ilk duyduğumda "hmm iyimiş" dediğim insan. sonrasında videolarına bir göz gezdirdim. gerçekten hoş ve güzel bilgiler veriyor, anlatıyor, hikayeler paylaşıyor. youtube'da son zamanlardaki saçma içeriklerden oluşan kanallardan ziyade bizlere cennet gibi bir kanal sunuyor.
  3. stereo kulaklıkla dinlendiği zaman gerçekten çok net ve kaliteli bir sesi olan youtuber. tek mi çift mi adında günlük yapılacak işleri planlayan bir sistematiği var hayatıma tatbik etmeyi düşünüyorum.
  4. türkiye'de böyle insanların olduğunu bilmek güzel. harika içerikler hazırlıyor ve harika bir sesi var. ben tatmin oldum.(bkz: swh)
  5. youtube'da ilk videosunu izlediğim andan itibaren hayranı olduğum kişidir. videolarında gösterdiği emek tek başına saygı duymaya yeter. hele bir de video açıklamasına uzun uzun yazdığı kaynakçayı , içeriği , lisansları görseniz videoyu izlemeden saygı duyarsınız.

    bir göz atın derim.
  6. "zinciri kırma" ve "40 sabah erken kalk" projeleriyle epey bir takipçi kazanan yerli youtuber
  7. kaliteli vloglar hazırlayan, takip ettiğim insan, kendi deyimi ile hikaye anlatıcı.

    japonya gezisini severek izledim. bu yorum girilirken paylaşmış olduğu, güzel ve duygusal bir sonla biten vlog için burdan teşekkür ediyor. kendisine, ailesine nazar değmesin, maşallah diyoruz..
  8. az önce yeni kanalını ben de izledim. oldukça başarılı. özel işlere imza atan, özel bir insan.
  9. hakiki ve sahici kişisel eğitim namına youtubedaki en güzel şey olabilir. sanat, tasarım, teknoloji sacayağındaki en güzel fokurtu. beyaz t-shirtine, şeffaf gözlüğüne, jöleli yassı saçlarına gurban.

    her pazar videolarını bekliyorum bakalım bu defa nasıl bir aydınlanma, farkındalık yaratacak diye. hangi filmin hangi sahnesini ya da karesini malzeme edecek diye beklemekler...

    kaybedecek neyimiz var zincirlerimizden başka ki o zinciri kırmamaya çalışıyoruz artık senin sayende.
  10. reklam videosu çekerken bile yaratıcı işler çıkaran youtuber/storyteller. zamanını iyi değerlendiriyor, o yüzden bence birçok şeyleri başarıyor. (bkz: başarı)