1. birlikteliğimizin üçüncü günü
    hastane maceram sonucunda dr, günde 3 parol içmemi söylemişti
    içiyorum ve bana mısın demiyor
    bir arkadaşımın dr. bir arkadaşı ise 3 ağrı kesicinin fazla olduğunu ve kısır döngüye yol açıp azaltmak yerine ağrımı arttırdığını söylemiş
    şu an neye ya da kime küfredeceğimi bilmez haldeyim
    kafamı çok hafif hareket ettirmem başıma ciddi ağrılar saplanmasına sebep oluyor
    özetle öldürmeyen, süründüren ağrıdır
  2. bazen iki bardak su içmenin geçirdiği dehidrasyon semptomu.

    tabi kronikse riske atmadan doktora gitmek en iyisi.
  3. (bkz: kaynımda da var) ^:swh^

    ilaçla - uyumayla geçmedikçe adile naşitten öğrendiğim kafaya patates bağlama tekniğini ciddi ciddi uygulamayı düşünüyorum. şifanın nereden geleceği belli olmaz derler.

    bu arada gün içerisinde tutan çok şiddetli baş ağrılarının sebebi çoğunlukla az su içmek oluyor. birkaç bardak takviye çözebilir. akılda tutmakta fayda var.
  4. ilaçlara alerjiniz varsa çare (bkz: biberiye)
  5. burun ile ust dudak arasındaki (bkz: filtrum) cakra olduguna inanilan alana tirnak ile bastirmak suretiyle onlebebilecegi öne surulen ağrı..
    howl
  6. bildiğim kadarıyla pek çok baş ağrısının nedeni bilinmemekte. sinüzit ise bağ ağrısına sebebiyet veren en önemli rahatsızlıklardan biridir. bunun dışında migrenin başka hali olarak da tanımlanan gerilim tipli yarım baş ağrısı da vardır. tek bir bölge de ve bazen bayılacak kadar sizi sarsan cinstendir.
  7. kalem vb çubuğumsuların ağızda bastırılması da geçirir derler.

    ayrıca işaret parmağı ve baş parmağın arasındaki etin sıkıştırılması da
  8. yolağı tek yönlü olan duyu.
    ne demek bu?
    başınız ağrıdığında kulak memenizi biraz acıtacak kadar tırnakla çimdiklerseniz baş ağrınız çimdiklediğiniz süre boyunca geçer. nedeni ağrı yolağının tek yönlü olmasıdır. yani beyniniz o çimdiklenen anda kulak memesinin ağrısını algılar. baş ağrısını unutur. bu baş ağrısının orada aynen duruyor olmasına rağmen algılanmaması, yani baş ağrınızın geçmesi olarak size yansır.
    günlük siyasi hayatta karşılığı da vardır. örneğin bir iktidar partisi gözleri bir yerden saklamak istiyorsa abuk sabuk başka bir şey öne sürer. buna argoda yemleme denir.
    yani baş ağrısı sırasında kulak memenizi çimdiklemeniz beyninize karşı oynadığınız bir yemlemedir.
  9. imigran denilen iki kapsüllü bir iğne var uzm. nörologlar yazabiliyor. sol kolunuza iğneyi kendiniz vurunca değil ağrı mağrı yeni doğmuş bebek gibi olursunuz. her türlü münferit ilacı kullanmış biri olarak söylüyorum, tek çare bahsettiğim ilaç. başka türlüsü oksijen çekmek o da sürekli olacak iş değil.
    (bkz: küme tipi baş ağrısı)