1. "korkut dedim, öldürmüş" diyen bir babaya (!) da sahipmiş kızcağız, kötü yola değil kötü aileye düşmüş :(
  2. nasıl bir vahşet bu nasıl bir namus yanılgısı nasıl kandırılmışız. korkut dedim öldürmüş ne demek nasıl nasıl allah kahretsin namus dediginiz çukur sizi de içine çekip boğsun artık yeter
  3. sözün bittiği yer türkiye... yobaz, cahil, şiddeti normal görenler yüzünden değersiz olan hayatlar. 17 yaşında kıza dayağı, şiddeti reva gören aile bireyleri... ulan o artık bir genç kız !! hangimiz o yaşlarda karşı cinsi tanımak için bir şeyler yapmadık? kötü yola düşmek ne demek? allahın cezası kuş beyinliler... kendisi her türlü " karıya- kıza" salça olur hatta taciz de eder. çünkü onun pipisi var!! ama kız kısmı kafasını kuma soksun, hatta onlar izin vermeden nefes dahi almasın. aynı şiddete maruz kalmalarını ve can çekişmelerini diliyorum.
  4. facebook'tan b. isimli kişinin lafıyla kardeşini/kızını öldürmüş yani bu insanlar?
    onu mu anladın demeyin, evet; onu anladım.

    bela okumayın derler ama ben inanıyorum allah belanızı verecek!
  5. hayvan oğlu hayvan, ulan şerefsiz it kim bilir elinde ki telefonla ne haltlar yedin, sana elektrik mi verdiler, tekme, tokat dövdüler mi?
    namusu bacak arasında arayan sizin gibi beyinsiz mahluklar bu dünya üzerinden silinmedikce, adalet sistemi sizin gibileri cezalandırmadikca, sizden kurtuluş yok gibi.
  6. ulan, bu topraklarda insana zerre değer verilmiyor diyince de kızıyorlar bana. değil arkadaşım, binaya deniz kumu koyan yavşakşar, birilerini gözünü kırpmadan öldürebilecek canilerle dolu.

    bakın, suçlu baba veya abi değil, biziz. yargılanması gereken bizleriz. toplum bu insanlara bu gücü veriyor. sevdiğiyle sevişene orospu, akşam eve geç gelene yollu, karısına yardım edene kılıbık diyor.

    he, şu da var, her ne kadar kızma hakkımız olmasa da ibret için günlerce eziyet etmek lazım bu insanlara. toplum düzelene kadar da insanlar suç işleyememeli.
  7. senin içinde pezevenk diyorlar. ne yapalım elektrik verip öldürelim mi?

    cahillikte ve vahşette sınır tanıyoruz. dibin dibini daha ne kadar göreceğiz. ne zaman insan olmayı öğreneceğiz?
    ozumm
  8. dünyayı benzip döküp yakacaksın. sikeyim böyle gezegeni de insanını da.
    kuz
  9. gerçekten bunu duyduğumda hiç etmediğim kadar küfrettim. hah bir de hukuk alanında çalışmak istiyorum. kokuştu bu ülke.