1. "ağzının tadını bilenlere" şeklinde alıcısına hitap eden bir gurme dergisi.
    gurme dediğine bakmayın. içerik olarak mutfağa ucundan kıyısından biraz ilgisi olan herkese hitap edecek oldukça faydalı bilgilere yer vermekte.

    et ve balıkları ne kadar iyi tanıyoruz? hangi et/balık nasıl pişirilmelidir? en uygun servis önerileri ne olmalıdır? doğru ete doğru sos, doğru aperitif önerileri nelerdir? bu etler nereden alınmalı? alırken nelere dikkat edilmeli? mutfakta hangi bıçak ne işe yarar? gibi et ve balık hakkında bilmeniz gereken her şeyi burada bulabilirsiniz.

    içerik olarak kırmızı et ve balık ağırlıklı olmakla beraber, türkiye'de ve dünyada gerek geleneksel gerek modern pek çok farklı tadı ve bunları bulabileceğiniz lezzet duraklarını tanıtmanın yanı sıra; ünlü şeflerle olan röportajlar, sokak lezzetleri, kebapçılar, köfteciler, steakhouse restoranlar, balık lokantaları, esnaf lokantaları, geçmişten günümüze mutfak alışkanlıkları ve daha birçok bilgiye yer vermektedir.

    sonuç olarak yemek ve mutfak kavramlarını bir kültür olarak gören ve bu konuda kendini donatma ihtiyacı hisseden herkese önerebileceğim, iyi bir temel kazanmanıza yardımcı olacak, gerek içeriği gerek görseliyle dolu dolu bir dergidir.

    2 ayda bir yayınlanır. hemen hemen bütün büyük market ve kitapçılardan temin edilebilir.