1. saçmalığın daniskası. böyle başlıkları okudukça erkekliğimden utanıyorum.aslında burası bir forum olsaydı söylenecek çok söz vardı ama değil malesef.

    yok bekaret yok temizlik yok saflık yok ben bakire isterim yok namus yok şu yok bu.

    boş iş aga."""kızlık zarının amacı mikrop engellemektir"""" üstüne basa basa daha kaç kez söylenmesi gerekiyor ? ilk iliişkide kızlık zarı bozulur ve yok olur. bilmeniz gereken tek şey bu. bu şeyi başka konulara çekmeye gerek yok. gerek olmadığından söylüyorum yani. laf olsun diye değil.

    bi arının yahu.

    not : erkeğim
  2. ... ise sünnet olmak emanetin mına koymaktır
  3. ve bunu diyen kişi önüne gelene hallenir... bidon, cansız manken, damacana, çocuk...

    sonra ağzından sular aka aka "bakir istiyorum." derler...

    ha bir de kendine "adam" der...
  4. hep zaten kadın namussuz bizim toplumda. erkek yaparsa aynı şeyi erkektir yapar derler bu nasıl bir çelişkidir. bir kurtulamadık cinsiyetçilikten.
  5. kaybetmek değil sonlandırmak olarak görülürse şayet; bunu kutsal olarak görüp, değer verdiğiniz birisi ile yaşamak en idealidir. her ne kadar bir şeyi sonlandırmış olsa da yeni şeyler için bir başlangıçtır. her insanın sahip olduğu bir hazine vardır. bu hem fikir düşünce, hemde bedenidir. deneyimlemelerini ve kişileri doğru seçmeli. insan kendi hazinelerini paylaşacağı kişiyi doğru seçtikten sonra: hiyanet değil aidiyet olur.
    ilgaz