• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (4.00)
beyaz show
beyaz show, sunuculuğunu beyazıt öztürk'ün yaptığı; 6 aralık 1996'dan beri cuma geceleri kanal d'de (2000-2001 star tv) canlı yayınlanan talk-show programı. (vikipedi)


  1. önceden 3 beyazdan uzak durun derler idi. lakin artık ben onu 4 beyaza çıkardım. ayşe öğretmen(öğretmen veya değil benim ilgilendiğim verilmek istenen mesaj) olayından sonra takınmış olduğu tavır gözümdeki sempatikliği tammamen bitirmiştir. ortada özür dileyecek bir şey yokken kalkıp yok şöyle böyle diye yan çizmemesi gerekirdi. zaten klasik beyaz suç aslında ondan farklı birşey yapmasını bekleyen bizde. o olaydan şimdiye kadar hiç izlemedim ve izlememeye devam edeceğim. hiçbir zaman bir okan olamayacaksın.
  2. üniversite gençliğinin anlamsız bir şekilde taptığı programdır. kanal d'nin ekürilerindendir.

    sunucusunun (bkz: ayşe öğretmen) olayındaki duruşu ise gerçekten takdire şayandı. bu ona bir ömür yeter.
    baran
  3. okan bayülgen'in sürekli adı değişen programları bir, bu program iki. ne anlatırlar neye hizmet ederler anlamış değilim. bazı şeyler miadını doldursa bile direnirler ya bu ikisi direnişi de geçti özerklik ilan ettiler resmen. sanki programlarının kaldırılması teklif dahi edilmiyor. ne güldürüyor ne eglendiriyorlar, ha vakit geçirtiyor mu evet ama herhangi bir inşaatta temel kazma işlemleri de vakit gecirtiyor, işi gücü bırakıp inşaat mı izleyelim yani talk show niyetine
  4. artık canlı yayın yapmayan program ne anladım bu işten değiştirdim hemen kanalı.
  5. sunuculuğunu beyazıt öztürk'ün yaptığı; 6 aralık 1996'dan beri cuma geceleri kanal d'de (2000-2001 star tv) canlı yayınlanan talk-show^:vikipedi^. gün geldi bir hata yaptı sunucusu beyaz. pkk propagandası yaptı hatta bilmeden. şahsen yaptığı hata ne olursa olsun gerçekten pişman olan birini affetmekten yanayım her zaman. robot değiliz kardeşim, insanız.