1. rezil olay. (Evet bu tanım)

    kaynak

    !---- spoiler ----!


    Özel Bilfen Okulları’nın İstanbul Esenşehir’de bulunan kampüsünde bir ilkokul öğrencisinin aynı okulda okuyan ATV Genel Müdürünün oğlu tarafından darp edilerek komaya sokulduğu ortaya çıktı. İddiaya göre okul idaresi ise olayın üstünü örtmeye çalıştı.

    Skandal olayı sosyal medyadan açıklayan Uğur Çoruh isimli bir veli, ATV’nin genel müdürünün oğlunun okulda önce boğazını sıktığı, daha sonra yere fırlattığı 13 yaşında bir çocuğun beyin kanaması geçirdiğini duyurdu. Çoruh, sürekli benzer problemler çıkarmasına rağmen çocuğun okul yönetimini tarafından korunduğuna dikkat çekti.

    Bir Ekşi Sözlük yazarı da, 7. sınıf öğrencisi ve 13 yaşında olduğu öğrenilen Efe isimli çocuğun şu anda Kadıköy Şifa Hastanesi’nde yattığını aktardı.

    Bilfen’den açıklama:

    Olayla ilgili açıklama yapan Bilfen Okulları da yaşananları doğrularken, olayla ilgili gerekli yaptırımların uygulanacağı ‘taahhüd’ünde bulundu.

    Bilfen’den yapılan açıklamanın ilgili bölümü şöyle:

    “31 Mayıs 2017 tarihinde Bilfen Okulları Esenşehir kampüsünde iki öğrenci arasında yaşanan ve öğrencilerimizden Efe’nin yaralanmasına sebep olan elim hadise kurumumuzca da derin bir teessürle karşılanmıştır. Önceliğimiz yavrumuz Efe’nin sağlığına kavuşmasıdır. Efe’nin tedavisini yakından takip etmekle birlikte yavrumuza ve ailesine acil şifalar diliyoruz.

    Yaşanan olayın sosyal medya üzerinden paylaşılan gerçek dışı ve maksatlı beyanlarla, kurumumuzu karalama kampanyası haline getirilmeye çalışıldığını da takip etmekteyiz. Öğrencisi, velisi, öğretmeni, çalışanı ve mezunları ile büyük bir aile olan Bilfen’i hedef alan bu tarz paylaşımlar hakkında da hukuki yaptırımların uygulanacağını belirtmek isteriz.

    Tüm Bilfen ailesini derinden üzen bu olay şu an kurumumuz ve gerekli merciler tarafından tarafsız, titiz ve derinlemesine soruşturulmakta olup tüm yaptırımlar uygulanacaktır.”

    !---- spoiler ----!

    Buyurun bu da yoğun bakımda yatan efe'nin babasının açıklaması:

    Birilerine dayanan yalayıcılardan da, para peşinde koşmaktan vicdanlarını yitiren, kokuşmuş düzenin kölelerinden de tiksiniyorum.

    Bilfeni de tanıyın istedim. Çocuğu iyi eğitim alsın diye gönderenler, gönderecek olanlar vardır belki, bir de bu yönleri varmış.

    Düzeltme: başlık modlar tarafından düzeltildi ve ben de tanım ekledim. iyi oldu, güzel oldu ehe.