1. geleceğimizin doktoru, nazik ve iyi kalpli bir youser.

    yazılarını görmek beni memnun ediyor. daim kalınız efendim.
  2. benle çok pis bir sıkıntısı var ama nedenini bilmiyorum engellemişte zaten ilginç youser vesselam.
  3. agresif biri. kazanmaya giden yolda her türlü yolu mübah görüyor olma ihtimali çok yüksek. onun için değeri olan şeyler/kişiler vazgeçilmezi ve onlar için kaybetmeyi göze alabilir hayatında.

    iyi bir insan, kötü bir satranç oyuncu. onu o yapan özellikleri ile dost olunur ancak düşman yahut rakip olunmaz. yolu açık olsun.
    lsd
  4. az önce oynayıp berabere kaldik, bana acıdi mi ne? :)

    bir de beyimiz centilmen de, kale değişimi yapacaktık ama tel.'den oynadigim için benim 2. kale onun kalesinin önünde mal gibi kaldı. kendisi yanlışlık yaptığımı fark edince ben bir şey demeden hamleyi geri almayı teklif etti. sag olsun. :)

    son olarak sözlük aşkları başlığında benle siirlestigini söylemişti, itiraf ediyorum ben de ona karşı boş değilim. zaten yakında doktor da olacakmış. :))

    şaka bir yana özet geçecek olursam; efendi, mütevazı, hoşsohbet ve eskilerin tabiriyle irfan sahibi bir arkadaş. bahtı açık olur umarım.
  5. 15 yaşında liseli bi kardeşimiz. her çocuk gibi doktor olacakmış büyüyünce hayırlısı diyelim.
  6. içi boş yorumlarımı sileyim dedim yorumların yarısı gitti ya. vay arkadaş :(
  7. beni biryle karıştırdığını düşündüğüm bir acayip adamdır.
  8. seguriti, verguzbay, bir acayip adam üçlüsünü görünce aklıma şu video geldi.

    bakın çok ilginç bişey yapıcaz. üçgen biçiminde birbirimize takıcaz. ben segurite'ye takıcam, seguriti acayip'e takıcak, acayip bana takıcak. ve yarın böylelikle youreads için bir haber niteliği olan bişey çıkacak.