1. bir süredir takip ettiği üç gezgin Eurasia Moto Bike Expo sonrasında bir araya gelip söyleşi düzenleyecekler.

    * Alp Zekeriya Saraç - İki Teke
    * Cengiz Kahraman - cengo
    * Sonmez Serkan Sogut - Rüzgarın İzinde

    * etkinlik sayfası

    !---- tanıtım yazısından ----!
    Aynı yönde fakat farklı rotalardan doğuya doğru giderek binlerce kilometre yol yapan 3 farklı gezginin gözünden uzun motosiklet yolculukları üzerine güzel bir söyleşiye ne dersiniz? Hazır fuar için bir araya geliyorken güzel bir şey yapalım istedik. Sunumdan farklı daha etkileşimli, bol sohbetli ve sorulu/cevaplı bir şeyler olsun dedik. Motosiklet ve seyahat üzerine aklınıza takılanlar varsa bekleriz. Etkinlik Bahçeşehir Üniversitesi'nde Bauriders'ın ve UniMoto ile birlikte yapılacaktır. Ayrıca bu etkinliğin gerçekleştirilmesini sağlayan ve hatta organize eden MotoEtkinlik.com'a (Motosiklet Etkinlikleri) de teşekkür ederim.

    Alp Zekeriya Saraç (İki Teke) motorum küçük ama hayallerim büyük demiş, YBR 125'i ile Trabzon'dan yola çıkarak 85 günde 15.500 km yaparak Tokyo'ya ulaşmış. Cengiz Kahraman (CenGo) kafasına göre ben çıkayım yol artık beni nereye götürürse diyerek son durağı belli olmadan Marmaris'ten çıkmış ve 104 gün sonra 22.200 km yaparak Rusya'nın doğusu Vladivostok'ta denize ulaşınca durmuş. Sonmez Serkan Sogut (Rüzgarın İzinde) güney, kuzey oldu; bu sefer de doğu olsun diyerek İstanbul'dan yola çıkıp 22.300 km yapmış ve 108 gün sonra Tokyo'ya varmış. Türkiye'nin 3 farklı noktasından, farklı zamanlarda yola çıkarak ve hatta farklı rotaları izleyerek seyahat eden bu 3 gezginin yolları Doğu Sibirya'da kesişmiş. :) Evet üçümüzün tanışma hikayesi böyle başlıyor. Gerisi için söyleşiye bekleriz...

    Etkinlik yeri ve zamanı:

    28 Şubat 2016, Pazar
    Saat: 12:30 - 14:30
    Bahçeşehir Üniversitesi
    Fazıl Say Sahnesi
    Beşiktaş

    NOT: Biliyorum etkinlik fuarın son günü olan pazar yapılacak. 3'ümüz de ayrı şehirlerde oturduğumuz için fuar bahanesi ile bir araya geliyoruz zaten. :)
    !---- tanıtım yazısından ----!