1. silkeriz kardeş sıkıntı yapma
  2. silkenlerin bol olsun demek istediğim youser.
  3. içinde gram fesatlık olmayan beni bile fesatlaştırmış nick. sonradan 'l'nin varlığını fark ettim. kendisine de sormuştum 'giriş yaparken hiç 'l' olmadan yazıyor musun?' diye. arada yazıyormuş :)
  4. her fırsatta abaza olduğunu dile getiren youser. dağcılık-tırmanma faaliyetlerinde başarılar dilerim.(bkz: düz duvara tırmanmak)
  5. nickinde sübliminal mesaj var gibi ama çıkaramıyorum bir türlü.

    edit: evet gerçekten varmış. sevgili youser'ın açıklamasına göre "biri beni silkerek uyandırsın şu yalan dünyadan" anlamı taşıyormuş ve matrix'e gönderme varmış.
  6. itiraf et sende yutuyorsun bazen 'l' harfini :) ömrümde etmediğim küfrü sayende ediyor olabilirim. ama merak etme sesli telaffuzda 'bbs' deyip kurtarıyorum ikimizi de. o:)
  7. şu kuyuya girdik silindik, silkindik, çıktık gibi bir tekerleme vardı. tekerleme doğru olmadı ama neyse. bu yazarın ismini görünce onu da tekrarlıyorum içimden. baydı bu arkadaşlar l ile muhabbeti ama yazasım geldi.
    sezgi
  8. şimdi sen gidiyorsun ya, bizim de çok da umurumuzdaydı.

    zülfikar editi : umrunda olanlar az değilmiş. saygılar.
  9. gidişi umurumuzda olan kardeş yazardır.

    o değil de bari bi manita bulup yollayaydık şu çocuğu. neysem güzel güzel çalış çocuğum sen derslerine. afferim. sınavda sana sözlük mü soracaklar?
  10. tanımazdım etmezdim ama biri beni silksin demeyi bir kenara bırakıp kendi kendine silkinip ders çalışmaya karar vermesine sevindiğim yuzır.

    salladığın net olsun toromanım, başarılar.

    hee okunmuş pirinç felan lazımsa çok feyzli bi youser türedi onla irtibata geç bari.