• izledim
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (6.00)
boku wa asu kinou no kimi to deto suru - takahiro miki
kyoto’da bir üniversitede görsel sanatlar okuyan 20 yaşındaki takatoshi minamiyama, okula trenle gidip gelmektedir. okula gittiği sıradan bir günde emi fukuju’yü görür. kıza ilk görüşte aşık olacaktır. bütün cesaretini toplayarak, onunla konuşur. her ikisi de birbirlerine beceriksiz bir şekilde tanıştıktan sonra ertesi gün tekrar buluşacağına söz verirler. buluşmaya başlarlar ve birlikte mutlu günler yaşarlar, ancak emi ona büyük sırrını açıklayacaktır.


  1. filmlerin orijinal adını yazma zorunluluğumuzda bir japon filmini daha siteye eklemekten gururluyum! :p

    imdb puanı 7.7 imiş, bana sorarsanız 6'dan fazlası değil. tabii beklentinizin ne olduğuna, neyi sevdiğinize göre değişebilir.

    konusuna şöyle bir göz attığımda paralel evrenler üzerine fantastik bir film olduğunu düşünmüştüm. bu cümleyi okumanız size bu filmle ilgili hiçbir spoiler vermedi, demek ki neymiş, filmimiz en klasiğinden bir japon melodramıymış. hem de baştan sona...kar kış, battaniye, çay, mısır, melodram gibi tercihleriniz varsa bile bu film yine de eh işte denilebilecek düzeyde...hele bunlardan kaçan, sıkılan bir izleyiciyseniz bitsin artık demeniz oldukça muhtemel.

    filmin ingilizce adını spoiler etiketi koymadan yazmam olanaksız, her şeyi açık ediyor. merak ederseniz:

    !---- spoiler ----!

    tomorrow i will date with yesterday's you ya da diğer adı ile my tomorrow your yesterday...filmin tüm olayı da o zaten.

    !---- spoiler ----!
    mesut