1. her şeyin, herkesin boş, gereksiz, fazlalık gelmesi. öyle bir his ki tüm organlarınız duruyor sanki. çalışmaları israfmış gibi. boşa enerji.

    boşluk var. aslında dopdolu bir boşluk. güzel ironi. aynı anda milyonlarca şey düşünüp hiçbir şey düşünmemek. sonra da düşünmemekten bıkmak ve ne olduğunu bilmediğiniz bir yerde kaybolmak.

    hem duvara var olan, olmamış veya olmuş da yitip gitmiş tüm renklerle resim çizmek, hem de her salisede tüm çizilenleri silmek.

    dünyanın en güzel ve en boktan hissi. en kendiniz gibi hissettiğiniz, en yalnız olduğunuz an. tabi o bir anlığına. sonrasında aklınıza kendinizi geçen yıl tüm sahnede rezil edişiniz, cuma olan kavganız, dünkü herkesi gülmekten yaran espriniz veya sabahki kalbinizi yerinden fırlatacak kadar heyecanlandıran gülümseme gelir aklınıza.
    bir anlığına beyaz, gerisi beyazın parçalanışı.

    tek kelimeyle huzurdur duvar. gerçek huzur.
  2. aslında bakılan şey duvar değildir. fark edilmeyen, bunun duvar için ne kadar aşağılayıcı bir durum olduğudur. ara ara cidden bakın ona da. ayıp...
  3. duvarlar renkli olsa da karanlıkta ne görebilirsin ki, bir köre rengi nasıl anlatabilirsin ki?

    ağır ergenlik dönemimde dinlemiş olduğum efsane güzel rap şarkısından bir alıntı yapmak istedim . ne kafalar yaşamış olduğum ,ne batık bir ruh haline burunmusum onu anımsadım .
    hey gidi günler hey ...
    belit
  4. sıvası cillop gibi yapılmamış yer yer ufak pürüzler ve ince dalgalanmalar olan bir duvarda çeşitli şekiller görüp eğlendiğim eylemdir efendim. tavana bakıp aynı şeyi yapmayı da ayrı bi severim. deneyin bence güzel oluyo.
  5. uykumu getirmeye çalışırken sıkça yapardım. düşünecek bir şeyler aramaya çalışırdım. sonra harita astım duvarlara. gözümün önünde kilis'in 3 ilçesi ve 138 köyü olduğu yazıyor. bunları ezberliyom artık. o değil haritaları çıkarınca duvarın rengi de gitcek. çok üzülüyorum.
  6. yok
  7. bazen çoğu insanın yüzüne bakmaktan evladır
  8. hayatını gece ilmeklerinde sallandırmaya olanca niyetligillerin mahkum eylemi.
  9. bir çok erkeğin orgazm sırasında yaptığı üç şeyden biridir.
  10. boş bakakalmalar serisinde bugün: 6 saat boyunca boş bir sandalyeye baktım. kimse oturmadı. sonra şarkı açtım. sigara yaktım. gidip oturdum. ne demiş haluk abi "hiç değilse sahip olmak istediğim şeyin kendisi olayım dedim." diyaloğun sonunda gerçi kendini vuruyordu. neyse seviyorum metafor yapmayı boş boş.