1. - bugüne kadar hayatına kaç erkek girdi?

    +ohoooo... ne bileyim. bayağı var

    - (çüş) nasıl yani, sayamayacağın kadar çok mu?

    + e çok tabi. bak mesela ilginçtir, babamı çok severim ama hayatıma giren ilk erkek o değil. annem bana hamileyken babam tee libya'da çalışıyormuş. doğumumu bile görmemiş. bana dokunan ilk erkek eli, dayımındır. dört tane dayım var benim. şimdiden dört erkek oldu mesela. sonra zaten babamı üç yaşında falan mı ne görmüşüm. bir de boşanmışlar falan galiba. bunlar hala muamma bizim ailede, konuşulmaz, top secret konular. neyse işte, tabi o zamana kadar dayıma baba diyormuşum ben. anneanneme anne, anneme de abla. çok dramatik değil mi? annem hiç bunu bana anlatmadı ama başkalarına anlatırken ağladığını görmüştüm. zaten sonra babam gelmiş ve ilk aşkım olmuş, her kız çocuğu gibi. neyse sonra...

    - ya dur bi dur soluklan. o anlamda demedim ben

    +nasıl yani ne anlamda?

    -yani sevgili gibi, kaç kişiyle seviştin demek istiyorum aslında, hayatına kaç erkek girdi?

    + he öyle diyorsun. bakim... seninle beraber ıhmmm ...... hiç
    izumi
  2. üç diyorsa beş ile çarpın siz onu.
  3. bu soruyu soracak "cesareti" nereden bulduğunu önce ben sorar, sonra da saklayacak hiçbir şeyim olmadığını ama bu sorunun küstahça olduğunu söylerdim...

    edit: tiyniyet kelimesinde anlaşamadık bazı youser'lar ile, en iyisi düzeltmek dedim, cesaret yazdım...
  4. "kendimi kıyaslayıp sana hayatı zindan etmeme sebep olabilecek kaç herifle seviştin"in bir başka şekilde sorulması için kullanılan cümle.
  5. ''sen ilksin.'' bu soruya verilen en klişe ve kesinlikle yalan olan cevaptır.
    judge
  6. bir erkekten uzak durmanız gerektiğini anlayacağınız sorudur kendisi.
  7. "şu an aklında kaç erkek var?" diye sorulması gereken soru aslında.
    isk
  8. salakça bir soru. bunu soran muhtemelen ya kıza delicesine aşıktır, ya da öz güven problemi vardır. böyle tipleri çevrenizden uzaklaştırın sevgili bayanlar, eğer bu yazıyı okuyorsanız.
  9. çocukluk arkadaşları, sınıf arkadaşları, kurs arkadaşları, öğretmenler, iş arkadaşları, akrabalar, sevgililer, arkadaşların arkadaşları v.s 1241 olması muhtemel.