1. ^:şahsımın kendine göndereceği tarzda insanların benliklerine buradan olmasa da seslenmelerini umduğum bir çalışma.^

    !---- spoiler ----!

    merhaba demeyy,

    bugün cebinde son 50 lira harçlığın, paketinde 4 dal sigaran ve ev kiranı babanın ödemesinin sağladığı rahatlığı taşıyorum. sevdiğim insan, rotary kulüplerinde masonluk kasarken, ben oturmuş edebiyat kasıyorum. çok iyi yaptığımı söylemiyorlar, ama iyi gittiğimi söylüyorlar biliyor musun... bir sigara yakacağım müsaaden ile.

    interstellar bu yıl çıkmıştı, ve hans zimmer yine müzikleri ile döktürdü https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UDVtMYqUAyw . özellikle söyleme sebebim, şu an playlistte bu şarkının çalması. insanlara yardım ediyorum yaşlı demeyy. eskiden daha çok ederdim, şimdi gücüm kalmamış gibi geliyor. senin nasıl olacağını tayin edecek kişi olan ben inan ne olacağı konusunda hiç bir fikir taşıyamıyorum. sadece umuyorum, eskiden olduğu gibi yine insanlara yardım etmeyi. beklentileri düşürmek için kendime, insanlara yalanlar söylüyor im not supermanfelsefesini yaşatıyorum. komik olan ne biliyor musun, bugün için: ben kendimi hiç olmadığı kadar yorgun hissediyorum. tembellik yapamıyorum hiç. istediklerimi arka plana atarak önceliklerimi sadece hedeflerimde belirliyorum.

    yaşlı demeyy, çok kişi gitti. geriye pek bir şey kalmadı. dost denilen olay sadece karşılıklı çıkar ilişkisi oldu hayatımda. sen bunu umarım hata olarak nitelendireceksin yaşlı demeyy.

    eğer kitap bitmezse, sağ bileğinde olan her hayalin gerçek olduğunda dolacak olan o dövme dolmaz ise, aşık olduğun insan yanında olmazsa, sakın pes etme! bugün ki beni hatırla, bugün ki çekilen çile adı altında ki yorgunluğu hatırla, bugün herhangi mutlu insanın bana yarattığı hüznü hatırla! sakın ama sakın gücünü kaybetme, başarabilirsin. daha önce başardım demen için bugün elimden geleni yapacağım, söz!

    !---- spoiler ----!
  2. öncelikle biraz merak ediyorum seni. nasıl bir adam oldun, nasıl görünüyorsun, yeni dövmelerin falan var mı? bir de 10 yıl önceki benle ilgili bir pişmanlığın?

    hayallerimi gerçekleştiremediysen eğer çok kızgınım, bir taraftan da gerçekleştirmiş olma ihtimalin nedeniyle deli gibi kıskanıyorum seni. muhtemelen benden çok daha fazla yer görmüş, kitap okumuş, film, konser izlemiş, bir sürü yere pedallamış olmalısın.

    hadi bunlar neyse de onunla çok daha uzun zaman geçirdin ya, hakikaten imreniyorum sana.
    one
  3. sevgili voltran,

    hayattan pek bir beklentin olmadığı için hayallerine kavuşma gibi bir durumun olmadığını biliyorum. yanılıyor muyum yoksa? sen de pes edip hayaller kurdun ve bunları gerçekleştirebilmek için mücadele mi ettin? kocaman bir bilinmezlik olan ve kıyısından köşesinden bile tutamadığın, senin dışında herkesin bir şekilde yön verdiği hayattan ne bekledin ne buldun? eline ne geçti yani? hiçbir şey yapmamış olsaydın daha mı az mutlu olacaktın? zamanı geldiğinde bana bunları anlatabilirsen mutlu edersin beni.
  4. ben gençliğimi heba ederken burda, bir bahçede, bir ağacın altında, bir deniz kenarında, bir dağın yamacında falan takılıyorsan eğer senin amk...
  5. şimdiye kadar bir başarım yoktu 10 yıl sonra da olmaz ya işte yazıyorum kendime. başarı değil istediğim zaten. şu an istediğim, ne istediğimi bulmak. 5 yıla onu bulsam, kalan 5 yılda da onu gerçekleştireceğim adımları atmaya başlamış olsam, yeter herhalde. ha bi'de 10 yıl sonra 10 yıl geriye bakınca biraz ilerleme kat'ettiğimi görmek güzel olurdu. 10 yıl sonraki ben, evet sana diyorum, hala çok umarsızsın di' mi? aferim sana.
  6. sevgili güneş,

    tam olarak ne istediğini bilmiyordun, zamanla bir şeyler şekillendi mi yoksa nereye kaçarsan orada bir şeyler yapmaya mı çalıştın?
    biliyorum yine kaçtın. edirne'den nasıl kaçtıysan istanbul'dan da kaçtın. belki bu sefer yurtdışına kaçmışsındır. ya da şöyle sorayım, 10 yıl içerisinde kaç farklı yere kaçtın?
    sosyal deneyine olan takıntın umarım bitmiştir. birlikte olamazsınız güneş, kabul et.
    istediğin kitapları okuyup, istediğin filmleri izleyebileceğin bir hayata ulaşman için çalıştın biliyorum. kaç yıldır olduk olmadık karşına çıkan her fırsatı değerlendirdin, o konuda da tebrik ederim. başladığın şeyleri bitirebilsen bir de...
    artık yorulmadın mı güneş?
  7. öncelikle hali hazırda dinlediğim şarkıyı aç^:incir^ ki benim şu anda neler hissettiğimi hatırlamana yardımcı olsun.
    umarım üstünden kaç yıl geçtiğini hatırlayamayacak kadar çok yıl geçmiştir boşanmanın üzerinden.
    umarım kızın seni hala çok seviyordur ve çoğu zaman tek başına yanına gelecek kadar büyümüş bir şekilde gelip sende kalabiliyordur bile.
    umarım hayalindeki şehirde hayalindeki şekilde yaşamayı başarabilmişsindir ve çoktan olağan gelmeye başlamıştır bile.
    umarım yeniden sigaraya başlamamışsındır çünkü bırakalı 1 ayı henüz geçti.
    umarım denize karşı tek başına biranı yada yanında sevdiğinle rakını içebilecek kadar sağlığın yerindedir.
    umarım tek derdin akşama ne yiyeceğin yada bir sonraki tatilde nereye gideceğindir.
    ha bir de unutmadan: baksana etrafına, utanma say! kaç tane arkadaşın var?
    xama
  8. 10 yıl sonra aynı insan olma lütfen. yaşının insanı ol. üstüne kaldıramayacağın yükleri alma. herkesin yükünü kaldıramazsın bu 100 yıl geçse değişmeyecek. mantıklı bir insan olmaya kasma artık bıkmadın mı? bırak birazda olduğu gibi yaşa. sende yanlış bir şeyler yapabilirsin insansın tabiatın böyle senin. güçlü görünmeye çalışıyorsundur hala. bana yalan söyleme, için köfte gibidir eminim. bu çok sabırlı olma huyundan vazgeç artık.sabır her zaman erdem falan değildir. bu yüzden umarım kanser değilsindir şuan. çok uç hayallerin yok biliyorum. umarım hepsini gerçekleştirirsin. bir şeylerin peşinden koşmaktan,emek vermekten çok yoruldun biliyorum ama lütfen bundan vazgeçme. kendine iyi bak

    mavi
    mavi