1. msn'ye cevrimici gozukme ozelligini getirip o efsanenin yok olmasina neden olan yazilimcilarin da allah belasini versin. hayat kasiyor ama biz hala gecemiyoruz msn'ye.
  2. msn'i vermeden önce bi havalar bi forslar olsun diye dinlediğin şarkıyı gösterme özelliğinden faydalanıp evanescence / lithium açan yegane prozac bozması ben olamam değil mi? tamam ben azılı bir ergendim, kabul, fakat hepiniz teoman'ı, feridun düzağaç'ı bu yüzden açmadınız mı winamp'tan alelacele be!

    gelecekten gelen not: aynısını şu an telefon numarasını takiben whatsapp uygulaması için yapıyoruz,onu fark ettim. birinden numarayı istiyoruz veya veriyoruz. daha rehbere numarayı kaydetmeden veya henüz numaramızı vermeden whatsapp hesabına şekil şükül hareketler çekiyoruz. en nikonvari,canonvari fotomuzu kırpıp yüklyoruz. sonra durum mesajını da bizi kalan 6 milyar 999 milyon seen milyaar milyoon,zzt devre yandı. bizi diyordum kalan bütün insanlıktan farklı gösterecek,çoğunlukla ingilizce ("durumun ne demek? " sorusu hepinizin hoşuna gidiyor vicdansızlar,biliyorum!) bir durum mesacı da bıraktık mıydı,başka tür kasılmaların önünü açıyoruz misler gibi oh! multi demin was here,iyi geceler.
  3. zamanında kızları bulduktan ve sohbeti belli bir kıvama getirdikten sonra kıza iyice yapışmak için kullanılan (bkz: sihirli sözcük)
  4. sms bitti msn'e geçelim diyolladı.
    belit