1. fast food zinciri. sürekli uğramam açıkçası ama geçenlerde gittiğimde tipinize göre menü fiyatı verdiklerinden emin oldum. istediğim menüye web sitesi ve tanıtım afişlerinden daha fazla fiyat istendi, büyük boy ekstra bir istek söz konusu değil, sebebini sorduğumda ise mağazalar arası fiyat farkı olabileceğini belirttiler web sitesinde ilana baktığımda ise tab gıda haber vermeden fiyatlarda değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkına saklıdır, yazıyor. burdan mağazalar arası değişik fiyat verebilir anlamı çıkmıyor. kurumsallaşmış firmalar bile ülkede kurumsal kimliğini atıyor, esnaf usulü iş yapıyor.
  2. at düşmanı fast&food zinciri
  3. türkiye'de yenilebilecek nitelikte burger yapan tek fastfood zinciri.
  4. valla lezzetli, zamaninda ben de yedim ama yapmayin vucudunuza boyle kotulukler, bedeniniz size ne yapti da onu boyle çöplerle besliyorsunuz. en son duyulan seylerden sonra biraktim sahsen. en guzeli kasaptan al kendin yap kofteni, ya da tavukburger mi istedi canin, cektir tavuk göğsünü kıyma yaptir, kofteyle aynı mantik baharatla yogur, al bi de pane sosa batir kizart, oh mis. ilk basta belki tadi tutturamazsin ama zamanla kendi damak zevkine gore anlarsin ne yapacagini. ayrica mahallemizin esnafi kazansin.
  5. kasalarında müşteri memnuniyetine dair şöyle bir ibare bulunan fast food zinciridir.

    müşteri memnuniyeti için 5 adım:

    1- müşteriyi hemen selamlayın..
    2- siparişi açık şekilde alın..
    3- ödemeyi doğru şekilde alın..
    4- siparişi tam olarak hazırlayın..
    5- siparişi kibarca teslim edin..
  6. bizim ülkemizde eğer bir yer çok kazanmaya başlarsa, katileyi düşürüyor. bunların da götünün kalktığını düşünüyorum çünkü hizmet giderek aşağı düşmekte. ve bence mc donalds daha lezzetli
  7. food inc izlemeden önce de bir tiksinti gelmişti bana. yediğiniz ürünün içeriği bir yana servis sistemi vs.. bir ara düşündüm ve dedim ki; " ben nasıl buralarda yemek yiyebiliyorum, umuma açık tuvaletten pek farkı yok gibi aslında." çünkü servis hızlı olmalı, çünkü insanlar önemsenmiyor. çünkü tek dert rekabet. zaten hazırlanan her yiyeceğin belli bir standardı ve size gelene kadar.

    işin kalorisi, geçici doyma hissi ve sonrası yaşattığı pişmanlık da cabası. epey oldu ben oralara takılmayalı. gerçi dışarıda yemek yeme konusunda epey hassaslaştım o da ayrı. bazen çok acıkırsam fırınlardan bir simit alıp ayran ile geçiştiriyorum. içim daha rahat.
  8. piyasaya sert girerek, "m" harfi logolu diğer hamburgercinin işini bitirmiştir. "alevde ızgara" azımsanacak birşey değildir. tek yanlışı fiyat politikası. giderek ucuzlamış ve hizmet kalitesi buna paralel olarak düşmüştür. rekabet sadece ürün ucuzlatılarak yapılmaz. hatta pahalıysan prestijin artar. (bkz: itibardan tasarruf olmaz) . erdoğan (r.a.)
  9. burger king benim için türkiye'de bir ilki başardı. hayatımda geçen aya kadar hep kebapçılardan dönercilerden zehirlenirdim. kilis tavuk döneri ile 1 hafta süründüğüm bile oldu. hatta hep bu yüzden mc-donalds, dominos, burger king gibi zincirleri bu konuda överdim.

    geçen ay bozuk mayonez ile bu yarışmaya katılan burger king bizim neyimiz eksik dedi. en kötüsü de bunu kendilerine ilettiğimde bırakın teselli edecek bir şeyler önermeyi zehirlendiğim siparişimin bile geri ödemesini yapmadılar.

    özetle burger king o sosları paralı yaptığından beri her konuda geriye düştü. 2018 itibari ile vasat ötesi bir işletme halini almış.
  10. çocukluğumuzda yoktu..güzel zamanlardı..
    zahle