1. şahsımın sürekli olarak problemini yaşadığı durum. (bkz: ayakkabı) da 48 numara giyiyorum ve yazlık babet tarzı bir ayakkabı almaya karar verdim. numara bulabilene aşk olsun. bu ve benzeri durumları boyum yüzünden de sıklıkla yaşıyorum. (bkz: ceket) tarzı bir şey almaya kalktığımda ise genelde ya kollardan kısa geliyor, yada omuzları sarkıyor. buradan entry okuyacak yüksek zümre üyelere ve moderatörlere sesleniyorum. tanıdığım sağlam terzi ve ayakkabıcı var, anlaşılabilir yani...
  2. http://i.imgur.com/r8IUeZF.png
    böyle bir tercih yapmak zorunda bırakır insanı genelde

    46 numara ayağımla zor da olsa bulduğumdan yazar kardeşle aynı acıyı paylaştığımı söyleyemem. he her istediğim ayakkabıyı alamıyorum tabikisi, 46 neyde var diyince 100 çeşit iniyor 3 çeşite, sonrası kolay zaten.

    hem sezon sonu indirimlerde avantajlıyız, ellerinde kalanlar genelde 41 ve 46, tekstil ürünleri için xs ve xl, dolu tarafından bakmak lazım.
  3. artık çok zor değildir çünkü tekstil-alışveriş sektöründe böyle bir mağaza kavramı vardır "genç büyük beden mağazası" obezite almış başını giderken ve gençler haklı olarak anne gibi değil de genç gibi giyinmek istersen bu büyük bir ihtiyaçtı.

    ayrıca mağazaların beden numaraları sabit kalırken beden ölçüleri arttı teorisini öne sürüyorum.atıyorum mesela; 38 beden olan bir bayan kilo alıp 40 bedene kadar çıktığında mağazada denediği 38 beden hala olabiliyor. psikolojikolarak kişiye iyi etkisi var evet.

    etrafta böyle mağazaların artması pratikte çok mantıklı. büyük kolaylık. ama sağlık açısından çok daha fazla düşünüyorum. bu mağazalara gitmek zorunda kalmasın kimse.
    (bkz: obezite ile mücadele programı)
  4. mangonun büyük beden mağazası violetta bu kıyafetleri bulabileceğiniz yerlerden biri.tasarımları gerçekten çok başarılı.