1. cafe de kedi, eskişehir'de kedilerle iç içe bir mekan. vegan/vejetaryen menüleri, organik yiyecekleri ve ucuz fiyatlarıyla üstüne bir de hayvanları seviyorsanız gönlünüzde taht kuruyor.

    facebook adresinden haklarında ayrıntılı bilgi alabilir, tek tek isimleri ve hikayeleri olan kedilerini görebilir, güzel yemeklerini inceleyebilirsiniz.

    kafenin hanımı hürrem, kasanın hakimi tripod, istanbul, latte, korsan, kara üzüm habbesi, gönye ve maalesef iletki kedi (bkz: kedi işkencecisi ve katiline 3 yıl hapis cezası) ve adı aklıma şu an gelmeyen bir sürü güzellik.. o kadar güzel bir iş yapıyorlar ki. eskişehir'in güzelliğine güzellik katıyorlar. orada olamayanları ufak bir kıskanma almıyor değil. sadece kedilerin gezebildiği değil beslenip bakılıp tedavi edildiği ve sahiplendirildiği güzel bir oluşum oldu kafe de kedi.

    işletmecileri Didem Erşan Üstündağ ve duygu kurt. duygu kurt aynı zamanda Eskişehir Hayvanları Koruma Derneği de Başkanı.
  2. temizmama'nın 1 yıllık mama ihtiyacını da karşıladığı kafedir aynı zamanda. o süre yaklaşık şu vakitlerde dolacak olmalı gerçi.
  3. bahçeli bir mekana gittiğimde bazen grubu unutur kedilere dalarım. buraya gidersem unutsunlar zaten beni. evi kurduktan sonra bir uğramak lazım.