1. jelena jankovic ile çok sempatik bir çift olmuş tenisçi. teklerde elendiği teb bnp paribas istanbul cup'ta eski bir numara ile birlikte çiftler çeyrek finaline yükseldi bugün. jankovic'ten çok şey öğrenme fırsatı var. maç sonrası duyduğu saygıyı o kadar güzel ifade etti ki sanırım bu fırsatı iyi değerlendirecek.
    one
  2. tarihe geçen kadın tenisçimiz. başarılarının devam etmesi dileğiyle.
  3. adanalıdır, demirsporludur. hem mütevazidir hem de karakterli, adam gibi adam bir kadındır. kendisi ile ne kadar gurur duysak az, tebrikler.
    1940
  4. bugün,türkiye tenis tarihine adını altın harflerle yazdıran tenisçidir. bnp paribas istanbul cup turnuvası wta teklerde danka koviniçi yenerek şampiyon olmuştur. marsel ilhan'dan sonra ilk 100'e giren ikinci tenisçimizdir.tebrikler ve teşekkürler.
    goril
  5. gururlandirmistir. zira birak tenisi ( ozel bir saha gerektiren gercekten yatirim yapilmadan bu konuda basari elde etmenin zor oldugu bir spor olmasi sebebi ile) futbol ve az biraz ozel sektorun destegi ile voleybol ve basketbol disinda bir alanda yatirimi olmayan bir ulke icin, boyle basarili sporcularin cikabilmesi baska bir ulkenin sampiyon cikarmasindan cok daha onemlidir benim gozumde. ekstra gururlandirmistir, takdiri cokca haketmistir kendisi.
  6. spor sadece futboldan ibaret değildir sözünün hakkını veren sporcumuz. acaba futbolda 1-0lık galibiyetleri saatlerce konuşan biz insanlar bu tarz sporlara hayatımızda ne kadar yer veriyoruz ?
  7. sporun en zor olduğu dallardan birinde ve ülkede hemen hemen hiç ilgi görmeyen(muhtemel sponsor desteği de sınırlıdır) bir yerde muazzam başarıdır, umarım kimse burada gelip kötüleme yapmaz.

    umarım böyle başarıların devamını görebiliriz. tabi 'ahlaklı' ve 'nitelikli' bir sporcu olarak.
  8. bu tarihi başarıdan sonra, yapılacak olan 4. köprünün adı çağla büyükakçay olmalıdır ama nerede o kafa?
  9. bugün dünya 25 numarası mirjana lucic-baroni'yi 2-0 yenip fransa açık'ta ikinci tura yükseldi.