1. kindle ve nook'tan daha kullanışlı olduğuna kanaat getirdiğim e-kitap okuyucu. türkçe menüsü, ışığı, her türlü formatı açabilmesi, dropbox uygulaması yanında kindle'daki bütün özellikler de var.
    yalnız sayfa geçişleri biraz yavaş sanırım.

    ek: yazılım güncellemesi sonrasında hızı arttı.
    abi
  2. cihazı yaklaşık iki aydır kullanıyorum. formatlarda sıkıntı yaşatmaması en büyük artısı. kitap okuyucu olarak her ihtiyacımı karşılıyor. başlarda sayfa geçişleri biraz ağır geliyor ama ona da zamanla alışılıyor. diğer okuyucuların şarj durumları nedir bilmiyorum ama ben düzenli olarak günde 4-5 saat (ışığı çok hafif açık şekilde) okuyorum ve yaklaşık 17-18 gün gidiyor şarj. buna rağmen şarjı 2 ay gidiyor diyen kullanıcılar da var. tamamen kişisel kullanımla alakalı. sonuç olarak alanı pişman etmez.
  3. bir seneden daha uzun süredir hayatımda olan aygıt. daha evvelden e-kitap okuyucusuna sahip olmadığımdan pek karşılaştırma taraftarı olmasam da açıkçası beklentilerimin hepsini karşılıyor. siteden direkt olarak satın aldığım bir kitap, ekstradan bir işlem yapmama bile gerek kalmadan aygıtın içinde oluyor. (ekstradan işlem dediğim, bilgisayara bağla yok başka bir program kullan. şunu yap bunu yapma gibi.)
    ondan sonrası sizin okuma hızınıza bağlı.
    sadece sitesinden aldığınız kitaplarla değil, dışarıdan eklediğiniz kitapları da rahatlıkça açıp okumanıza vesile oluyor.
    e bana yeter.