1. şu haberde detayları görülebilecek insanı şoka sokan istem. mit tırları videosundan sonra can dündar'a biri ağırlaştırılmış olmak üzere iki müebbet ve 42 yıl hapis cezası istemiş. hem dilekçe veriyor hem de ne kadar ceza istediğini kendisi belirliyor özgürlükçü cumhurbaşkanımız.
    öznel yorumdan sakınmaya çalışıyorum kendimi ancak sanırım kendisi 2. geziye göz kırpıyor,hepimizi sokaklara dökmek istiyor. ne olursa olsun seni başkan yaptırmayacağız!
  2. ileri demokrasilerde görülen uygulama. ben şaşırmadım.
  3. mutlu
  4. şikayeti tek başına düşündüğümüzde bile can dündarın anayasal haklarının ihlali demek. bu soruşturmanın adil yürümesi ihtimali var mı sizce? yok
  5. ya ne isteyecekti başkan, yarım döner ayranmı?
    ats2
  6. herkesin bildiği bir şeyi belgeledi can dündar, kendisinin ulaşmış olacağına ihtimal dahi vermiyorum. ''beni kandırmışlar'' sözünü kendi ağzından duyduğumu da dün gibi hatırlıyorum. geçmişteki söylemlerinden dolayı üzerine bulaşmış ''ak karasını'' silmek için yaptı bunu. can dündar'da sütten çıkmış ak kaşık değildir; zaten memleketin şu durumunda kimse masum değil. sesini çok kişinin duyduğu insanların göte göt diyememesidir bu memleketi bugün olduğu duruma getiren ve belki daha kötü durumlara da sokacak olan. can dündar hapse girerse eğer kahraman ilan edilecek, yaptıkları unutulacaktır, yine bazıları tarafından. bu ekranlarda gördüğünüz kısacası ünlü olan herkesin yaşadığı toprağa karşı ayıbıdır. can dündar bu memlekette asla bir can yücel, bir zülfü livaneli olamayacaktır.
  7. can dündar'dan bir şey kaybettirmeyecek hatta yaptığı işlerin doğruluğunu ispatlayacak istemdir