1. memlekette herkes şark kurnazı olurda yayıncısı geri kalır mı ? tabiki de hayır. pazartesi belirttikleri gibi saat 14:00' dan önce kitap siparişi veriyorum, yani aynı gün kitap kargoya verilmesi gerekiyor 2 gün sonra elinizde olur deniyor sitede. sistem de işlem devam ediyor deniliyor ve 2 gün sonra yani bugün can yayınlarını arıyorum, kitabınız bugün kargoya verildi istanbul içiydi değil mi ? hayır diyince yarın eliniz de olur deniyor o zaman. yani kitabın kargoya verildiğine inanmıyorum, ben aradıktan sonra kargoya verilecek gibime geldi. bayram dönüşü kitabı aramakla uğraşmayayım dedim internetten sipariş vereyim dedim pişman ettiler.
    yayınevi kurucusu (bkz: erdal öz) ve fahiş kitap fiyatları, şundan eminim ki mevzu para oldumu hepsi aynı hangi ideoloji olursa olsun sadece para nasıl gelirse gelsin. eğitim, insan hakları kimsenin umrunda değil.
    edit : kesinlikle kendi sitelerinden alışveriş yapılmamalı inkılap.com da can yayınlarının kitapları, can yayınları.comdan daha ucuza gerisini siz düşünün.
  2. eski kapak tasarımlarını daha başarılı bulduğum yayın
    sahaflardan en çok aldıklarımdan ayrıca
  3. alacağınız kitabın sayfalarını kontrol etmenizde fayda var. kitap alıp yolda okurum diyorsanız o yolculuk zehir olabilir.