1. chp zaten ne kadar vatansız solcu, kürtçü şuursuz varsa içine doldurdu. başta da "dersimli kemal"
    şimdi bu kadını da istanbul il başkanı seçerek asrın liderine çok güzel orta açtılar o da topu doksana çaktı bugün!
    bu chp'nin acilen kapatılması lazım. ciddi söylüyorum! bu partinin kapatılması ülkedeki muhalefet anlayışının selameti ve geleceği için şart!
    not: sakın bana, "kapansın da daha da tepemize çıksınlar" filan gibi acayip laflar etmeyin. daha nasıl çıkacaklar?
  2. kendisi ile ilgili çıkan karalama haberleri sonrası daha da çok beğendiğim chp istanbul il başkanı. böyle cesur insanları seviyorum, siyasetçi oldular diye topluma kendilerini olmadıkları gibi göstermek zorunda olduklarını, o tek şekil kalıba sığmak zorunda olduklarını düşünmüyorum. asıl olduğu gibi, genele uymayan insanların siyasette kendini kabur ettirmesine ihtiyacımız var bence. her anlamda uysaydı aynı rte’ye benzeyen başka biri olması gerekirdi zaten. olay farklı biri olarak kendini kabul ettirmekte. başarılı olur mu bilemem. ama sevdim.
  3. tabii kendi secimi kimseye laf soz dusmez ama bikinisini militarist bulduğumu söylemeden geçemeyeceğim. turk insaninin genel problemi, soylemlerimizi icsellestiremiyoruz. kamuflaj desenli bikini, saka gibi.
  4. 2018 yılında türkiye'de siyasetçidir.

    bence yeterince açık ve net bir eleştiride bulundum.
  5. özel bir şirkette çalışıyorum. işverenim sosyal ortamda paylaştığım içeriklere dikkat etmemi siyasi paylaşımlar yaparsam ve bunun şirkete bir zararı olursa benim de bundan zarar göreceğimi söylüyor yani tam böyle demiyor da aba altından sopa gösteriyor işte anladınız. bunlardaki rahatlığa hayranım, ne özelde ne devlette bu kadar rahat olamam heralde. bu parti soykırım iddiasını kabul ediyor mu ki malum kişi ayrı telden çalabiliyor? farklı şeyleri söyleyerek kendini kabul ettirme diye bir dünya yok hayallerde yaşıyor bazıları...
  6. bu kadının bu kadar karın ağrısı yaratmış olması inanılmaz hoşuma gidiyor. akp'li trollerle chp'li at gözlüklüleri aynı yerde buluşturan bu kadına selamlar olsun!

    zaten alkoldeki ötv'yi kaldırsa chp'nin yarısı tayyibe oy verir ya, neyse...
  7. bazılarının kaftancı'ya niye böyle atarlandığı aşikar (bkz: #229928) 'da fazlasıyla açıklandı (o entrideki tek abartı chp seçmenini mhp seçmeninden de tekçi-türkçü göstermektir. onun dışında puanım dohuz)
    (tabi dümeni bir tür ulusalcılığa kıran akp de veriyor gazı veriyor coşkuyu. ve kripto-kafatasçılar da boş durmuyor olsa gerek. o başka)

    ama kaftancı'dan ümitlenen bağzı solumuz da ütopik bakıyor. 1000lerce yılda solun hangi toplumsal tabandan yükseldiği anlaşılamadı mı hala şaşıyorum doğrusu. ister 3 istersen 300 yıl geçer ama solun nereden yükseleceği belli.

    yalanlar arasından tercih yapmak zorunda değiliz kısacası.
  8. milli ve yerli ittifak'a yakın duran ulusalcıların tahammül edemediği siyasetçi.
  9. tamam. tam gaz vesayetçi orducu olmayalım dedik yıllarca. chp ile birlikte tüm türkiye bunu düşündü. demokratikleşmek güzel bir şey tabi ki.

    ama pkk üyelerine sempati duyan ermeni soykırımı adına harekete geçelim diye gezen birini nasıl chp'li yapıyoruz?

    baylar bayanlar; birinin görüşüne saygı duymakla her görüşten insanı bünyene katmak farklı şeylerdir. demokratik olmak gelen geçen gelsin benle aynı safta dursun demek değildir.

    kaftancıoğlu hususuna sıcak bakmıyorum. ahahaha ulusalcı faşist diyen varsa gitsin hdp gençlik kollarına üye olsun, chp'yle ilgili yorum yapmasın.

    chp atatürkün partisi değil mi arkadaşlar kafayı mı sıyırdık?
  10. eleştiriler için ilk seçime kadar beklenmeli diye düşünüyorum. canan kaftancioglunun istanbul'daki potansiyelini görmek lazım.

    (mehmet bekeroglu ve ekmek için ekmelettin felaketinden sonra bitmişti benim için)