1. gebelere şeker yükleme testi yapılmasın diye yaptığı çığırtkanlık ve her çıktığı programda kitaplarını 58 kere göstermesi ile dediklerine zerre aldırmadığım tek amacının dikkat çekmek ve daha çok para kazanmak olduğunu düşündüğüm kişi. bak insan veya doktor demiyorum.
    vagus
  2. cnn türk gündem özel programında ailesinin "cumhuriyet" anılarını anlatarak, sağlık konusuna geçti. şekerin zararlarını anlatıyor ve harvard profesörlerinin şeker lobisinden rüşvet alıp yağı kötülediğini belirtti,22 ekim itibariyle dünya sağlık örgütü'nün şekere savaş açtığını da belirtti. isveç sağlık bakanlığı 2013 yılından beri "az yağlı değil az şekerli" politikası yürütüyor dedi.
    ekleme: ben 1 defa dolandırıldım, siz hergün dolandırılıyorsunuz. dedi, ne kadar doğru açıklama şaka maka aldığımız ürünler içinde ne olduğunu bilmemek vs. her gün dolandırılmak değil mi?
  3. şimdilerde yeni kitabı ve söylemleri ile canan hoca yine gündemde. kronik hastalıkarın aslında daimi olarak yok edilebileceğinden bahsediyor demeçlerinde. hali hazırda ilacın peynir ekmek gibi tüketildiği bir dönemde, sürekli olarak hasta gezmemiz elbet de birilerinin işine gelecektir. bu konuda katılıyorum kendisine. bunu son dönemlerde ekşi sözlükte bir yazar da dile getirmiş; henüz türkçe'ye çevrilmemiş bir kitaptan yaptığı alıntılar sonucu. the obesity code adlı kitaptan yaptığı alıntılarda; tam da uzun zamandır karatay'ın vurgu yaptığı konular ele alınmış.

    kimine göre dahi kimine göre çatlak bir profesör.ben şeker konusundaki hassasiyetine katılıyorum. şeker günümüzde çok güçlü bir biyolojik silah; bu da yadsınamaz bir gerçek.
  4. demeçlerine itibar edip yıllar öncesinden beyaz ekmeği silmiştim tamamen. tereyağ konusunda söyledikleri de ehemmiyetli. açıkçası söylediklerini dikkate aldığınızda zararını değil yararını göreceksinizdir. onu bu kadar popüler yapan da keskin çizgilerinin olması sanırım. ve üretici firmaları karşına alabilmesi. ben takdir ediyorum ve dikkate de alıyorum.
  5. ağzına lahmacunu tıktığı fotoyu gördükten sonra ciddiye alamıyorum. üzgünüm teyzecim