1. youreads++ isimli eklentinin mucidi.

    harika bir iş çıkarmış. kendisine o sağ tarafta bulunan öneriler kısmını kapatabilme imkanı vermesi sebebiyle alkışlıyorum.
  2. sözlük için bir kaç ufak eksik dışında çok faydalı bir eklenti hazırlamış bizlerin hizmetine sunmuş yazardır. kendisine teşekkürlerimzi sunuyoruz.

    düzenleme: ufak gördüğüm eksikleri de tamamlamış, cansın.
  3. ışık hızında yazılım geliştirme yapan yetenekli kişilik. karakter oturtma yapacak olsam x men days of the future'daki quicksilver derim. pek yakışır.
    abi
  4. kısa zamandır burda olmama ragmen yazılarıyla dikkatimi çeken , zekasına hayran kaldıgım yazar .hı bi de instagramdan bu nick le hesabı var mıdır dıye bakmadım diil
    (bkz: merakı kötüye kullanmak
  5. ne zaman bir mesaj yazsam neredeyse ışık hızıyla çözümü sunan veya yol gösteren ilgili alakadar kişilik..
    bende yazılım konusuna takıntılı derece bağlı ve bir şeyler ortaya çıkardıkça veya geri bildirim sonucu düzelttiyse bunun farkına vardığında zevkten dört köşe olan biri gibi izlenim uyandırdı..
    merak ediyorum hiç mi bilgisayar başından ayrılmıyor..:)
  6. bitişik olarak kullandığı nickini canan olarak algıladığım, kadın sandığım için sevindiğim sonradan can olduğunun farkına vardığım, gıcık olduğum youser.
  7. yaptığı işe bir şey diyemem gerçekten işinde başarılı bir şahıs, ancak bazı yorumları çok çocukça ve ergen dili ve edebiyatı yapıyor. uzun adam başlığında ki ilk yazımı kaldırmış ve bununla ilgili kendisiyle epey bir tartışmıştım ve sonunda sadece tartışmayı kesmek için '' tamam sen haklısın '' deyip. farklı bir başlıkta eleştiri ve kaldırılan yazımı spoiler olarak verince ilk başta anlamamış sonra düzenleme yapınca anlamış ve galiba yanılmıyorsam kendisinin sayesinde lale olmuştum.
  8. beni ikide bir uçuran nerd. şimdiki bahanesi ne olacak çok merak ediyorum.
    baran