1. inter'in yeni oyuncusu.
  2. dünyanın en iyi sol beki.

    r.carlos mu? salla. zambrotta mı,o kim yahu.
    marcelo mu,caner'in tırnağı bile olamaz.
  3. eğer iddia ettiği şeyler gerçekse yavşakça değil az bile söylenerek yapılmış bir açıklama. çocuğumun anası beni başka biriyle aldatsa ben daha fazlasını söylerdim. yok eğer eski eşine iftira atıyorsa da aralarında süren bir dava var. o davada kanıtlar ortaya sunulur haklı kim görülür, caner de cezasını çeker. sonucu neticelenmeden veya ne kanıt sunuyorlar görmeden ona buna "şeref yoksunu" veya "gavat" demek doğru değil.

    edit: girdisini silen bir başka yazar yüzünden bu ve bundan sonraki bir kaç girdi havaya söylenmiş gibi oldu. silinen girdide caner'in hesabında paylaştığı yazı onun nasıl şeref yoksunu ve gavat biri olduğu şeklinde yorumlanmıştı.
  4. şahsi tecrübemde, çevremden ve çevreden gözlemimde bu yöndedir. bu topraklarda çok beyefendi olmayacaksın, çok ince düşünmeyeceksin, çok hassas olmayacaksın. bu çocuk çok beyefendi, en azından kadınlara karşı öyle. bak o kadar beyefendi olunca elin kadını neler neler yapıyor da sonra daha zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyor.

    caner'in iddia ettikleri doğru mudur? elbette bilemem ama kadının takıldığı sakallı şarkıcı toplumdan tepki görüp, kestaneyi çizdirme ihtimali doğunca ''yemin ederim, ben aramıyorum, aradığında açmıyorum, açarsam da tersliyorum, görüşmüyorum. yakamdan düşmüyor.'' mihvalinde bir açıklama yapmıştı. bilemiyorum altan, bilemiyorum. yani bu şartlar altında biliyorum da bilemiyorum.

    artık kim haysiyet, şeref yoksunu orası size kalmış. herkesin haysiyetine, şerefine kimse karışamaz tabi.

    ekleme: asena hanım hakkında konuşmuyorum, söyleyeceklerim genel.

    avamın yani sosyal medyada görüşlerini, fikirlerini beyan edenlerin içlerini doldurdukları şekliyle evlenilecek, eğlenilecek kadın tabirleri çok çirkin. o içeriği boşverin ama gerçek hayatta içeriği farklı olsa da evlenilecek, eğlenilecek kadın şeklinde kavramlar var.

    evlilik, hadi bana eyvallah deyip içinden çıkılan bir şey değil. boşansanız da, hele çocuk da varsa, o'ndan sonra ki hayatınızda da bir şekilde hayatınızın içinde kalır. ayık olun, yoksa çelik gibi sinirlere sahip olmanız gerekir ve hayatınız dönem dönem kriz yönetimiyle geçer.
  5. fıtboldan biraz anlayan birisi caner'in amatör lig futbolcusu olacağını iki şişirdiği topta anlar
    -adam eksiltme yok,
    -muz orta yok (cevat prekazi videolarından sol açık nasıl kesilir yotubelayabilirsiniz)
    -adam kaçırma var
    -sinir, öfke, takımı germe, gereksiz kart, kendini kontrol edememe var
    -kılık, kıyafet, moda takip zevksiz.
    ve bu şartlarda bu adam fenerbahçe, beşiktaş, milli takım ülkenin en iyi sol bek ve açığı nitelendiriliyorsa kusura bakmasınlar da sabri'yi bu adama tercih eder sol'da oynatırım.
  6. bir fenerbahceli olarak kadiköyde yaptigi hareketten sonra kendisinden nefret etsem de, turkiyenin uzun yıllardır açık ara en iyi sol beki( savunma zaafina ragmen) oldugunu düşünüyorum. ersun zamanında adam tartışmasız ligde yılın futbolcusu oldu, sabriyle kiyaslaniyor daha:)