1. insanın içindeki tamir etme ve sorun giderme isteğini ortaya çıkaran oyunumsu simülatör.

    temelde kaporta, yürüyen aksam ve motor tamiratını içeriyor bu oyun. yapmanız gereken şey size gelen müşterilerin arabalarındaki parçaları yenisiyle değiştirmek fakat bu o kadar kolay değil. bazı parçalara ulaşabilmek hayli zor oluyor ve ulaşım zorluğu size ek bir gelir kazandırmıyor. oyunda para sıkıntısı çekmediğiniz için çok da büyük bir dezavantaj değil. bana göre oyunu güzel kılan nokta kendinize bir hurda alıp onu baştan yaratabilmeniz.

    oyuna başladığım zaman puzzle benzeri bir şey olduğunu düşündüm ama ilerledikçe beni sanayici kudret usta'ya^:oyun nickim^ dönüştürdü. artık gelen arabaların ne kadar kötü kullanıldığıyla doğru orantılı olarak sahiplerine küfür ediyorum. bazen de birkaç araba tamir ettikten sonra bir sigara yakıp gelecekteki çocuklarıma helal ekmek götürme gururunu yaşıyorum.

    puanım: çok yüksek

    ayrıca;
    (bkz: meme yapmıştır)
  2. ilk oyunu gördüğümde içimden "hayallerimin oyunu lan ! şimdi alıcam eski püskü arabaları, kısıtlı bütçemle restore edip satıcam" desem de, oyun sana bildiğin sanayi ustası muamelesi yaparak, sağı solu arızalı araçları verip, tamir etmeni bekliyor. monoton ve sıkıcı bir oyun olarak pek tavsiye etmediğimdir.
    kimbo