1. gençliğimde bünyesinde michael jordan ve scottie pippen'ı barındıran o dönemki favori takımım.
  2. Simdilerde kuzey kore führeri kim jong un un kankasi dennis rodman'in da takimidir.

    ^:mor saclarini deli gonlume baglamisim cozluyor radmınım^

    surdan
  3. nba'de ki favori takımım. her zaman ayrı bir sempatim olmuştur. bir de ucundan kıyısından da olsa jordan'ı izleyebilmek daha da katlamıştır sempatimi. efsanevi bir takım olsa da günümüzde eski günlerinden uzaktır.
  4. majestelerinin takımı

    (bkz: michael jordan) olduğundan ötürü her zaman sevdiğim takımlardan birisi olacaktır.
  5. bu yıl pao gasol'un sırtında yoluna devam eden nba takımı
  6. derrick rose'u göndererek hem onun önünü açtılar hem de kendilerinin. derrick rose'u severdim ama takım için gitmesi iyi oldu. chicago artık iyi bir yapılanmaya gidebilir. karşılığında her sene başka bir takıma postalanan 34 yaşındaki jose calderon(umarım duşüncelerimi bana yedirtir), 23 yaşındaki jerian grant (umarım iş yapar), ve pek ayrıcalığı olmayan robin lopez. derrick rose'un akibeti pek bilinmez (sakatliklari kastediyorum) ama önü kesinlikle açik bir oyuncuydu. bulls'un bir kararinin daha elinde patlamasını kesinlikle istemem. hadi chicago şu devlerin arasında yerini al artık.
    hiciv
  7. küçüklüğümden beri desteklediğim takımdır. jordan'ın etkisi çok büyüktür bu hayranlığımda.
    bu sezon da fena gitmiyorlar. dwayne wade ,rajon ronda ve jimmy butler ile güzel bir trio yakaladılar. ancak transfer gerekiyor. go bulls.
  8. !---- spoiler ----!

    illinois'e uğrayıp, yetmezmiş gibi chicago'nun sokaklarında dolanıyorsanız, ve united center'ın önündeki jordan heykelini arkaplan yaparak fotoğraf çektirmeyenleri kuzey illinois'te ıslatıp dövüyorlar.

    !---- spoiler ----!
    ilgaz