1. zgrkk
  2. marka değeri oldukça yüksek bir yönetmen.
    abi
  3. yönettiği 9 filmin 7'si imdb top 250 listesine girmeyi başarmıştır.
  4. interstellar'ın matrix'i geçtiği, benim için güvenilirliği olmayan bir listede bütün filmleri yer alsa da overrated bir yönetmendir. overrated dedim diye kötülediğim anlaşılmasın sadece değeri bilinmeyen yönetmenler de varken bu adamı bir kubrickmişçesine övenler yanlış yapıyorlar.
  5. insanlar ve imdb puanlamaları tarafından fazla şişirildiğine inandığım senarist. (belki de en iyisi)senarist diyorum çünkü filmlerinde yönetmenliğinin değil yazarlığı ve hayal gücü ağır bastığına inanıyorum. bi david fincher, alfred hitchcock, martin scorsese, wes anderson gibi tarzı olan yönetmen değil. bu cümleden sevmediğim anlaşılmasın gayet güzel filmler çekiyor hem de acaip daşşaklı kurgu içeren filmler ve her filmi defalarca izlettirir kendini. çıkacak filmlerine de gitmeye devam edeceğim ama hala efsane yönetmen değil.
    gamit
  6. inanılmaz filmler yapan kimsedir. genelde kardeşi jonathan nolan ile beraber çalışır. en az christopher kadar yeteneklidir. ancak cem-can yılmaz kardeşler gibidirler. biri çok tanınır diğer tanınmaz .
  7. yeni filimini heyecanla bekliyoruz.
  8. filmin oyuncularına,konusuna,türüne vs. bakmadan direk yönetmenine bakıp gidilebilecek bir kişilik. yaptığı filmlerle kalbimizi her seferinde fethetmeyi başarmıştır. tabi filmlerde kardeşi jonathan'ın en az cristopher kadar payı vardır. bu muhteşem ikilinin filmografisini hala izlememiş olan varsa kesinlikle izlemeli. bu arada 2017'de dunkirk adlı yeni aksiyon gerilim filmi gösterime girecek sabırsızlıkla beklemekteyiz (and the oscar goes to tom hardy)
  9. adamin dibidir. filmleri izlenmesi gerekendir.
  10. 1997 yılında yaptığı 3 dakikalık kısa filmle kalitesini ispatlayan yönetmen.

    filmi şuradan izleyebilirsiniz: