1. çoğu şehirde anlaşmalı olduğu çiçekçiler marifetiyle seçtiğiniz ürünü; belirlediğiniz gün, saat ve notunuzla birlikte yönlendirdiğiniz adrese ulaştıran, güzel hizmet sunan ancak biraz tuzlu online çiçekçi. buraya kadar viral reklam oldu, eyvallah.

    anlayamadığım ise; yaklaşan babalar günü sebebiyle sms'lerle bana kampanya mesajları yollamaları. girişimci-yaratıcı ruhunu, acımasız piyasa rekabetini vb. anlıyorum, tamam bazı aksesuarları da seçebiliyorsun ama bu babalar günü arkadaş, sen de beni anla. çiçek göndersem muhtemelen "oğlum buna para mı verdin" diyerek babam beni evlatlıktan reddedecek ya da en iyi ihtimalle ağır sövecek.

    bu arada %15 indirim kuponu göndermişler, isteyen olursa kızıllandırsın.
  2. hediye kısmını "bu kadar da kolaycılık olmaz canım artık" diyerek desteklemediğim, bonnyfood kısmındaki çikolata,meyve-kek sepetlerini beğendiğim site(*:olsa da yesek ;))
  3. bu tür sitelerden biri de fidan göndermez zaten. gönderdiğiniz çiçekler solmaya mahkumdur. olabildiğince pahalı ve şaşalı. sırf hayal gücünüzden kaçmak ve zaman ayırmadan karşımızdakini ne kadar düşündüğümüzü hissettirmek adına..

    yahu bu şekilde gönderme de; koy bir kutuya, kasaya neyse... al toprağını çiçeğini gidin beraber dikin. birlikte büyütün, solmasın hiç.. su verin beraber; birlikte izleyin boy atmasını, çiçeklenmesini. ^:nasıl duygusal bir ambiyans çıkardımsa bundan.^
  4. güzel bir buket çiçek göndermek için hevesle sitesine girdiğim lakin fiyatları görünce ışık hızıyla(minareden at beni in aşşağı tut beni) çıkıp yaptığım şeydir kendileri