1. kanunun vicdanı yoktur. kanun yazılıdır. matematik gibidir.
    2*2=4 ediyorsa 4 etmelidir.
    ama işte, sana da 4 etmelidir; bana da.

    dolayısıyla işlediği cinayetten kanunda yazan karşılık cezayı almıştır.
    kadınlara ya da ezilenlere gibi çeşitli sınıflandırmalar yapıp ona göre daha az ceza verilmesi atıyorum, kadınlar için adam öldürmeyi teşvik etmektir.

    ben olsam ben de vururdum öldürürdüm büyük ihtimalle.

    ekleme: 50.000 tl kefaretle serbest bırakılmıştır. aylık 277,7 tl'ye gelir.
    öldürdüğü adam 5 kuruş etmezdi belki de.
  2. takım elbise kıravat giymediği için mi bu kadar yüksek ceza verilmiş. namusunu korumaya çalışmasını nefsi müdafayı saymıyorum bile. bir erkek olarak utanıyorum bu cezadan kadınlara çektirdiklerimizden ve çektireceklerimizden.
  3. kadının adı "çilem" çekeceği" çilesi" varmış gerçekten.. ya bu olayın tersi olsaydı?

    yıllar önce 2011' sokak ortasında 22 yerinde bıçaklanan selma civellek hikayesi 3 çocuk kaldı..yorumsuz!

    bu sadece ve sadece örneklerden biri.. bu ülkenin en başındakini, hakimini kadın yapamadığımız müddetçe hiç bir şey değişmeyecek çok üzgünüm.. ha geçmişte aile bakanlığı yapmış, kadınlığından sıyrılmış olanları da unutmadım..
  4. kendisine destek olmak adına bir mektup kampanyası başlatılmış kişi. çilem mersin tarsus kadın kapalı cezaevi'nde hapis durumdaymış şuan.
  5. bu kadın 15 yıl ceza alıyorsa bu ülke de bitmiştir artık, ne adalet ne eşitlik kalmış ne de can güvenliği...
    kadın koruma talebinde bulunmuş ve korunamamıșsa da suçlu devlettir.
    kadınlar için toprağın altıyla üstü arasında bir fark kalmadı gerçekten cok yazık.
    hepimizin birer "çilem" olduğunu anlamak hic de zor değil.
  6. hayatta kalmaya çalışan kişidir. modern dünyada ayakta kalabilmek o kadar zor olunca kadınlar için, kendisi mecbur kaldığı bir yöntemle ayakta kalmıştır. adalet dediğimiz kavram içinde ''kimin adaleti'' sorusu ortaya çıkıyor. bizim adaletimize göre masumdur. peki bizim adaletimizi kim ipler ki?
    boktan dünyanın, boktan bir coğrafyasında olan ''sıradan'' olay.
  7. adının -çilem- olması, ne kötü bir tesadüf..
  8. ne yazık ki isminin insanı olmuştur devlet sayesinde...
  9. sonra feministler erkek düşmanlığı yapıyor deyince bik bik.savunulacak hiçbir tarafı yok bu olayın ama hala sanki bir kahramanmışçasına yalanıyor.heykelini de dikerlerse şaşırmam.
  10. ne olursa olsun arkadaşlar bir insan bir insanı öldürdü ya. insan öldürmüş olmanın asla haklı görülecek tarafı yoktur demiyorum sizlere ama bu dava da bazı flu noktalar var. kadınlar haklı, hangi şikayet mekanizmasını çalıştırmaya kalksalar amaçlarına ulaşamadan zarar görüyorlar öyle ya da böyle. peki bu durumda hadi öldürün o şerefsiz erkekleri mi demeliyiz? öldürmüş olanları alkışlamalı mıyız? insan öldü ya öldü. başka şeyler yapmalı. ne olduğunu bilemiyorum ama kesinlikle ne olmadığını biliyorum.
    radikal feminist söylemler kadın erkek eşitliğini en sağlam argümanları olarak kullanıp asıl kadın erkek eşitsizliğini körüklüyorlar sadece. etraflarına duvar örüp işi çözülmez kılıyorlar ve diyaloğa kapalılar. ben sana neden güveneyim ki diyor bana. çünkü biz birbirimize güvenen insanlarla güzelleştiricez bu dünyayı kardeşim. kadınları hiçe sayan bireylerle olmadığı gibi erkekleri hiçe sayanlarla da bu iş olmaz.olmuyor.