1. bu yazı 2 kez silindi moderasyon tarafından. belli ki nurada bile linç timi devrede. Tam da bahsettiğim şey: "bizi baskılüyürler, sorunlarımıza nasıl farklı bakışla yaklaşırlar? biz ne dersek o." ama yemez. siliyorum hadi hakaret içeren yerleri bakalım bu sefer niye sileceksiniz.

    klasik kadın kafası. feminist kafası. biz uygulamada gördüğümüzden bahsediyoruz bunlar anca martaval okuyor.

    şimdi şuna bir bakmanızı istiyorum:
    http://i.imgur.com/eiajmIZ.png[http://i.imgur.com/eiajmIZ.png http://i.imgur.com/eiajmIZ.png]

    bu durum türkiye'de de geçerlidir. türkiye'nin herhangi bir hukuk fakültesine gidip ceza hukuku kürsüsünden biriyle uygulamadaki durumu konuşun. ağzınız açık kalır. bu gün sevgilisiyle sevişen kadın ertesi gün sevgilisiyle kavga etse, gidip "bana tecavüz edildi" dese, adam aynı gün tutuklanır. sevgilisiyle öpüşen adam bile sevgilisi tarafından şikayet edilse, bırak tacizi, öpüşüp öpüşmediği bile sabit değilken kafadan içeri alınır. burada bazılarına akıl öğretiyoruz ama durum böyle. biz zaten kız çocuğunun (çocuk dediğim 12 yaşına kadar) ifadesinin tek başına kanıt oluşturabileceğine zaten katılıyoruz ama belli yaştan sonra insan neyin ne olduğunu biliyor ve bazı şeyleri kolayca uydurabilir.

    artık durum bu. kadın gidiyor "savcı bey bana ellediler" diyor, hoooop adam içeri. delil yok bir şey yok, evet türkiye'de kadınlara karşı işlenen şiddet suçları ve cinsel suçlar had safhada ama iftira da had safhaya geldi. vajinası var diye kadının lafı delil oluyor. millet de "nasıl olsa kafadan 10 sene yatacaz, boşuna yatmayalım bari" diyecek hale geldi.

    yukarıda bir arkadaş kapısını açık tuttuğundan, iftiraya uğradığından bahsediyor. haklı da. çok doğru bir yaklaşım. bak adam güvenlik kamerası koymuş odasına, kadın gelip iftira atsa bile çıkarır masaya vurur kamera kaydını. ama o kayıt yoksa boku yedin.

    kadınların ağlaklığı bir türlü bitmiyor arkadaş. tacizciyi de tecavüzcüyü de yetiştiren sizsiniz. yetmedi iftiracı yetiştirmeye başladınız.
  2. kadınların ağlaklığı , tecavüzcüyü yetiştiren kadınlar bunlar nasıl ifadeler böyle. üstüste okudum acaba yanlış mı okudum diye. annesinin umarim bu düşüncelerinden hiç haberi olmaz. daha önce hukuki boyutu değerlendirildiği için yinelemek istemiyorum.ceza hukukunda amaç maddi gerçekliğe ulaşmaktır. cinsel saldırı suçunda , kişinin beyanı dışında somut delilere her zaman ulaşılamamakta. aslında sadece kişinin beyaninin yeterli görülmesinin sebebi icinde yasadığımız gelişmemiş her geçen gün biraz daha geriye giden bu toplumdur.çünkü cinsel sucların mahkemeye tasinanlardan daha fazlasi gizlenmektedir. kadına karsı şiddetle ilgili istatistiklerde genelde ölüm oranı esas alınırken , karanlıkta kalan o dehset tablosu gormezden gelinir. kadını kapatıp onu bir günah yuvası gören hastalikli zihniyete sahip bu insanlarla eğer baska somut deliller mecburi kılınsaydı toplumun sindirdiği kadınlarin hic sesi cikmayacakti. istediğiniz sey de bu değil mi ? ama eşeğe , damacanaya hallenen bir ülkede bir seylerin yoluna girmesini beklemek hele de burda sözde okuyup yazan insanların bile nasıl düşündüklerini gördükten sonra aptallık olur .
    bulut
  3. cinsiyeti yoktur cinsel saldırının. bu konuda bir kadının da bir erkeğe cinsel saldırıda bulunabileceği ve aynı yaptırımın uygulanması gerekliliği hakkında bu haber örnek oluşturacaktır.

    hindistan'daki olayların yıllardır süren vahameti hakkında gördüğüm bu haber ise insan canının verilen karar karşısında kıymetsiz bırakıldığını, birinin 8-10 sene yatarken diğerinin hayatından 42 koca yılın çalındığını görmemiz ve düşünmemiz açısından önemli.