1. flapjack vardı çok severdim artık göremiyorum ama :'( şimdi de regular show ve adventure time favorim. ikisini izlemekten asla vazgeçmeyeceğim.
  2. şimdiki çocukların izlediği çizgi filmlerden bahsediyorsanız ben yokum ama yok derseniz ki;

    90'lı yılların çizgi filmleri oturur hepsini tekrar izleyebilirim ayırt etmeksizin.
  3. kafa rahatlatmak, gülmek için gerekir bence
  4. nerede o fox kids çizgi dizileri, nerede o uzun metraj çizgi filmleri. kaldık teknolojik pepe ve türevlerine. geçmişi özledim lan ben götürün beni çocukluğuna çizgi dizi film farketmez hepsine varım.
  5. evden kilometrelerce uzaktaysanız, gözünüzde tüten yeğenleymişçesine koca gün çizgi film izlerken bulabilirsiniz kendinizi. evde açık tek kanal trt çocuk oluverir, tüm yayın akışını ezberlersiniz.
    zizz
  6. 24 yaşındayım, ne zaman haftasonu evde yalnız başıma yemek yiyecek olsam, sünger bob izleyerek yiyorum ya da geceleri uyurken, sabah uyandığımda boş vaktim varsa pembe panter izliyorum.

    çünkü ben hala çizgi filmleri izlerken zevk alabiliyorsam, gülebiliyorsam; içimdeki masum çocuğu daha kaybetmemişim gibi hissediyorum.
    isk
  7. benim favorim (bkz: Looney Tunes) karakterleri. müziğini duyduğum anda zaman yolculuğum başlıyor zaten. cumartesi / pazar sabahı ya da okul sonrası saat 16:00, elimde ekmek arası domates peynir ya da fırından yeni çıkmış üzümlü cevizli sıcacık kurabiye. anın kokusunu bile duyabiliyorum. kendimi televizyonun karşısında, kanepede, bağdaş kurmuş şekilde görebiliyorum ve şu an şunu izliyorum
    izumi
  8. 28 yaşında biri olarak söylüyorum ki 8 yaşında iseniz ve aşıksanız hayat çok güzel.

    (bkz: cedric)