1. vergisini verdiğim askerin ve polisin vergisini verdiğim kurşunu sıktığı ilçe. özerklil eilan etmek isteyen klavyeciler dağa çıkabilir.
  2. savaş varmış bilinmeyen bir kentte,hiç bilinmeyecek kentlerde insanlar ölmüş.
    rihan
  3. ' parasını verdim taam mı' diyerek bilinçli veya bilinçsiz bir şekilde kendi polisini, askerini aşağılayanların sevmediği ilçe. abi parasını vermekle olmaz eline silah al sende git vatanını kurtar(!). vatan sizden hizmet bekliyor nede olsa. hangi polis veya asker isteyerek orda bulunup sizin şu çok değerli parasını verdiğiniz kurşunları sıkıyor orası da ayrı muamma tabi anlayın şunu artık kimse sizin şehitlik yalanlarınızla ölmek istemiyor.
    r2-d2
  4. insan gerçekten hayret ediyor. bırakın gidip yaşamayı, ataması çıksa başka bir yere tayin yaptırmak için ardını dövdürecek adamlarca gözü dönmüş şekilde sahip çıkılan şırnak'ın bir ilçesi.
  5. cluster(misket) ve napalm(termobarik) bombaları yardımı ile tamamen ortadan kaldırılması gereken yer. gereksiz aşırı solcu , kürtçü , pkklı ajitasyonları yiyecek kadar avel değiliz. canlarım benim ya. eli silah tutsa da onlara göre sivil tabii , kıyamam.
  6. hümanistlerin içini parçalayan ilçe. yalnız aynı hümanist(!) arkadaşlar pkk'nın öldürdüğü siviller için bu kadar ağlamıyorlar nedense. kürtler ne zaman haklarını terörle değil de legal yollardan savunur o zaman kan dökülmez. böylesi sadece iki yüzlülük.
    bb
  7. fillerin tepindiği yerde çimler zarar görüyor yazık gerçekten yazık.