1. küsüratlı olsa inanabileceğim haberdir.
  2. iyi yapmışlar
  3. boş muhabbetler boş insanlar için.

    biraz geniş açı ile dünyayı gözlemlediğimizde dünyanın en büyük düşmanını görürüz, cehaleti.

    etnik söylemler ve etnik savaşlar hangi taraf başlatmış olursa olsun cehaletin ispatıdır.

    cahil kalmış bir toplum ise çok kolay bir şekilde kullanılabilir. bu savaşın ölümler ile bitmeyeceğini 30 yıldır anlayamamış herkes cahildir ve eğitilmesi gerekir.

    ülkemizin ve dünyanın tek kurtuluşu eğitim ile mümkün olabilir. savaşılması gereken tek düşman cehalettir.
  4. birleşmiş milletler insan hakları yüksek komiseri zeyd raad hüseyin, "elimizde, türk güvenlik güçlerinin cizre'de etrafı sarıp 100'den fazla insanı canlı canlı yaktığına dair tanık raporları var" diyerek iddiaları yerinde incelemek istediklerini söyledi.
    "tanık raporları"
    "yerinde incelemek istiyoruz."
    sizlere rağmen ırkçılık yapmayacağım. ama hepinizin ayrı ayrı...
    vagus
  5. birleşmiş milletler insan hakları yüksek komiseri zeyd raad hüseyin, "elimizde, türk güvenlik güçlerinin cizre'de etrafı sarıp 100'den fazla insanı canlı canlı yaktığına dair tanık raporları var" diyerek iddiaları yerinde incelemek istediklerini söyledi.

    okuduğunuzu mu anlamiyorsunuz. tespit edilmiştir demiyor iddialar var incelemek istiyoruz diyor.

    operasyon sonucu bir binanın bodrum katında sıkıştırılanlar teröristti. çatıştılar ve ölü ele gecirildiler ellerinde silah vardı. ama üniversite sınavının yapıldığı günün akşamı ankara kızılay'da elinde silah olmayan gencecik çocuklar, sadece evlerine gitmek isteyen insanlar vardı. bombalı saldırı sonrası öldüler.

    dersen ki bana diyarbakır cezaevindeki işkenceyi sonuna kadar haklısın derim insanlık suçudur. ama otobüs durağında bomba patlatip, carsi izinine cikan askeri, karisinin yanında pazarda silahsız askeri sirtindan vurursan bu da insanlık suçudur. hele ki sosyal medyada sehitlerin esleri bize kaldı yazıp, şehit çocuklarını diline dolayip kendince dalga gecersen bu halkın gözünde sadece ve sadece teröristsindir. dünya üzerindeki tüm devletlerin yapacağı üzere yok edilirsin.