1. clash of clans yapımcısı supercell firmasının türkiye'de de indirime sunduğu oyunu. zevkle oynamaktayız.
  2. deck kurulumunun oyun adina hayati onem tasidigi,kanimca clash of clan'dan daha çabuk tüketilecek card ve tower defense karışımı oyun
  3. oyunun kendine bağlayan bir yanı var.p.e.k.k.a ve mızraklı goblin kartları sizi bir adım öne taşıyor.
  4. çıkalı bir kaç gün olmasına rağmen geri ödemeci androidler sayesinde oyun çekilmez hal almıştır. evet her online mobil oyununda olduğu gibi bu oyununda ırzına geçilmiştir. sorarım sana ey yazar, bu adamlar bir yılda götlerinin çeperini yırtsalar bile toplayamayacakları kupayı, kartı nasıl bir kaç günde topluyor!? zengin bir ioscu olduğum için ben yapamıyorum. eğer android dostlarım yapmak isterlerse yazsınlar seve seve anlatırım. en azından kendimi öyle tatmin ederim.
  5. geçtiğimiz günlerde başlayıp zevkle oynadığım mobil oyun.

    oyundaki en iyi kartlar prens ve küçük ejderha olabilir. bu 2 kart yüzünden çok fazla yenilgi aldım.
    savaşlardan da hep gümüş sandıklar geliyor, haliyle sıradan kartlar hariç nadir gelen kartları geliştiremedim henüz. şimdilik favori kartlarım cadı, mızraklı goblin ve p.e.k.k.a.
  6. supercell'in tamamen tüketiciyi para harcatma teşvik ettiği oyun.oyundan kazanılan sandıkları çok uzun sürede açılıyor ve bir magical chest almanız halinde diğerlerinin 1 ayda verilen emeğine 10 saniyede ulaşabiliyorsunuz.
  7. supercell'e yakışmadı bence.clash of clans oyununda da para önemliydi fakat bu kadar değildi,parasız da iyi yerlere gelinebiliyordu.bu oyunsa tamamen pay2win mantığında yapılmış.insanın oynama keyfi kalmıyor.
  8. supercell'in pay to win oyunu. cocdan da boom beachten de daha zevkli.

    bazen karsiniza oyuna para basmis adamlar geliyor ve hayattan soguyorsunuz ama cocdaki gibi sıkıcı savaslar yok cunku rts oyunu bu. hem de card and tower defense. yani bir nevi şans-zeka-doğru deck karisimiyla oynaniyor.

    her neyse, supercell resmen 'biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu' dedigi cocu ikinci plana atacak olan 'daha iyi' oyunu yapmis. bize de oynamak duser .

    ned stark isimli nickimle şu sıralar 6. arenada akmaktayım.

    not: deck vermiyorum.

    >>>>>edit: domuz binicisi, dondurma, bomba kulesi, roket, buyucu, iskelet surusu, minyon surusu, oklar idi kullandigim deste. bomba kulesine ve dondurma buyusune gelen nerften sonra oynanmaz oldu bu desteyle. lakin bu desteyle 7. arena 2564 puana cikmisligim var
  9. böyleoyununamk nickimle 7. arena 2564 puandan 6. arena 1964 puana düşmüş olduğum oyun.
    ciddi anlamda pay to win oyun. deste değistirip girdiğiniz zaman arama süresi bile uzuyor.

    ok ile yok edilecek deste yapıyorum, oku olan adam geliyor; okla yok edilemeyecek tank bir deste yapiyorum, oku olmayip cehennem kulesi olan adam geliyor. algoritmasi tamamen pay to win icin kurulu oyun.