1. tek badisini yetim bırakan trolümsü. yeni bir sosyal mecra platformunda deneyimsiz trol olarak istihdam edileceğini duydum. hakkında hayırlısı olsun. sgk primi yatarsa tek badisini de aldıracakmış oraya. velhasıl orjinal bir trollük yapamadan gitti garibim. ama özel mesajlarla trollenerek bazı arkadaşları eğlendirmişliği vardır hakkını yemeyelim.
  2. engelle diye bir nimet varken neden hala bu adamın üstüne varılıyor anlamıyorum. sadece tarzı sizin gibi değil. kibar ve naif biri değil^:swh^. geyik anlayışı farklı ve bence buranın renklerinden biri. ilk üye olduğu zamanlarda sadece matematik denklemleri paylaşıyordu ve oldukça sıkıcı paylaşımlardı. sizce iyi ya da kötü olabilir ama adam kendisi evet trolüm geyik anlayışımda bu diyor. uyuz oluyorsunuz bir çoğunuz, yazmayı bırakan yazarlarda vardı kendisine uyuz olan ama o böyle biri bu sözlükte. engelleyin. bazen ben de bir içerik okuyorum uyuz oluyorum bakıyorum cliff yazmış, bu sözlük için uygun kelime değil ama "siktir et" diyip başka bir entrye geçiyorum.
  3. trollüğünün altında çocukluğunda yatan ciddi bir travma olduğunu itiraf etmiş yazar. tahminen kedisi çıtırın ölümünün babasının koyduğu yasaktan kaynaklandığını hala bilinç altında yaşatan youser, o zaman yapamadığı baş kaldırmayı şu anda biz youserlara trollük olarak yansıtıyor; bu sayede kendini daha rahat hissederek toplumda kendi yerini bulduğunu düşünüyor olabilir.

    youserlardan ricam bu arkadaşımıza daha sık mesaj atarak, halini hatrını sorarak kendisini kabul ettiğimizi göstermeniz.

    peşinen not: şu an resmen sıkıyorum. bir şeyden anladığım yok bu konuyla ilgili. affına sığınıyorum cliff...
  4. idealist ve inanmayacaksınız ama saygılı biri. en ufak bir ikazda da özür dileyecek kadar erdemli. okumaya ve kendini geliştirmeye hevesli. insancıl yönünü de son yazdıklarında göstermeye başladı.
    sanırım bazı yazdıkları ile insanları kızdırmayı seviyor ve bunu başarıyor.
    anladım kendini iyi göstermeye ihtiyacı yok ama olduğunun tam tersi göstermesine de gerek yok.
    engin dehası ve popüler matematik bilgilerini insancıl yönüyle bizimle paylaşacak.
  5. bu aralar çok sıkıcı olan youser, nerde o eski bayramlar diye soran emmiler gibi, bizim zamanımızda kız kısmısı böyle oturmazdı diyen dezzeler gibi arıyorum eski günleri.. umarım kısa zamanda kendini toparlar da eski bahtiyar günlerimize döneriz^:smiley was not here^
    r2-d2
  6. sanırım artık yok buralarda. kendisine ne oldugunu cok merak ediyorum.
  7. adamın dibi , adam gibi adam, içi dışı bir, asla mürai değil, inandıklarını olduğu gibi her alanda mert ve dürüstçe haykırabilen, etrafında aranan bir kişilik olan, dost arkadaş canlısı, haksızlık karşısında dilsiz şeytan olmayan, herkese hakkını veren, adil olan, emin olunan, rüzgarın esintisine göre şekil değiştirmeyen, korkak olmayan, her zaman ve her hususta dimdik duran bir kişiliğe sahip.
    adamsın baba idolümsün....
  8. buranın rengi ruhu hoş, muabbeti hoş.arada sinir bozucu olmuş olsa da özünde iyi insan.kızmayın trollerden zarar gelmez.
  9. (bkz: boş fıçı) başlığına taşınmasını tavsiye ettiğim başlık.
  10. yeni youser olup da cliff'i farkedenlere söylemek isterim ki bizim tescilli trolümüz o, canımız, ciğerimiz. ilk mastürbasyonunu nasıl yaptığına kadar anlatmış bir youser'ımız. ancak yine de arada girdiği içerikler ciddi anlamda kaliteli oluyor. önce okuyun, sonra eksileyin eksileyecekseniz de. çokça gördüm sırf cliff yazmış diye güzel güzel yorumları eksileyenler oluyor, ayıp oluyor bu gencimize.