1. kaç kişi dikkat etti bilmiyorum ama ağlamaya sebebiyet veren olaydan birkaç saniye sonra başlar bu ağlama. önce bir etrafa bakarlar, ağlama sebeplerine asla bakmazlar çünkü önemli değildir o. eğer ortam ve onlara yöneltilen bakışlar ağlamak için müsaitse yükselen bir şiddetle ağlamaya başlarlar (iiiiaaaaaaaaa şeklinde). bence bu durum çocukların ne kadar çakal olduğunu gösterir. sırf gıcıklığına ya da dikkat çekmek için ağlarlar adeta. susturmak ise pek kolay değildir. sevdikleri bir şey yapılana kadar pek susmazlar. çocuğu olanlara bol şans diliyorum buradan.
    jimi
  2. en korkuncu toplu taşımalarda denk gelinenidir hem çocuğun ailesine hem diğer insanlara büyük bir sorun teşkil eder.
  3. çocuk konusulanlari dinleyebilecek kadar büyümüşse sanki o hiç ağlamıyormuş gibi başka bir konudan bahsederek ilgi çekici bir şey anlatarak sonlandirilabilecek gürültü tabi eğer gerçekten önemli bir şey için ağlamıyorsa
  4. eğer dedikleriniz anlayacak yaşta ve olgunlukta olmasına rağmen" agucuk gugucuk ağlıyomuşun şen hanimiş annesinin kuzusu" tarzı şeyler söyleyip ilgilenirseniz bunu alışganlık haline getirir sürekli sizin ve çevrenizin kafasını s.ker. ama bi süre sallamazsanız susar. kardeşim ve çocuğum yok ama bu güne kadar bir çok kuzenlerin sıpalarında falan denedim ve gözlemim bu çocuklar masum olduğu kadar uyanık da bu konular için.
    wtf
  5. özellikle kapalı, dar alanlarda tahammül sınırlarımı zorlayan yegane şey. kafayı yeme eşiğine getirmekte birinciliğe oynar.
    (bkz: elektronik müzik)
    (bkz: iş makinesi sesi)
  6. hayattan soğutur
  7. nefret ederim çoğunlukla samimiyetsizdir istediği şey olunca anında durur. ayrıca öyle bir ses tonundadır ki sinir bozar.
    wtf
  8. dayanamıyorum bunun devamı olarak gece sokakta bakın parkta değil sokakta saklambaç oynayan koşusan sevinçsel çığlıklar gelince de çıldırırım