1. çocukların istismardan korunması, olan sorunların tespit edilmesi ve çözüme yönelik çalışmalar yapılması konusundaki önergenin gündeme alınmasının malum parti oylarıyla reddedilmesidir. çok merak ediyorum buna red oyu verenlerin çocukları, torunları sorsa babacığım, anneciğim, dedeciğim neden bunun araştırılması, bir sorun varsa çözülmesi gibi bir imkanınız varken red oyu kullandın, bunu bana açıkla lütfen dese ne cevap verecekler. kendimi onların yerine koyuyorum ama verebilecek hiç bir mantıklı cevap bulamıyorum.
    kaynak
  2. içlerinde pedofili olmadığına kim inandırabilir ki beni... nasıl bir ahlak çöküşüdür bu görebilecek yürekleri de var mı acaba.. o kadar hassas bir mesele ki bu, bir an önce el atılması gereken konuların başında gelirken şaka gibi bir red kararı..

    ne kadar küfür edilse, bela okunsa az gelir; sinirime mukayyet olamıyorum. bilerek muhafaza ve müdafaa ediyorlar bu durumu başka açıklaması yok..
  3. böyle midesizlik görülmedi. çocuklarınızdan utanmadınız mı hayır derken? ben böyle bir zihniyet tarafından yönetildiğimiz için utanıyorum.
  4. "omurgasızlığın das kapital'i yazılacaksa bu topraklara nasip olacaktır" gibi bir söz okumuştum. her geçen gün yazılıyor. kansızlık, midesizlik, yüzsüzlük hepsi bu adamlarda. çocuk tecavüzcüsü de bunlar, istismarcılar da bunlar.

    ehli kitap he mi?
  5. a hlaksızları k oruyan p arti nin oyları ile reddedilmiş öneri. konu çocuk istismarı olunca bütün muhalefetin birlik olduğu ancak pedofili sevici, sübyancı, ar damarı çatlamış güruh' un hangi gerekçe ile reddettiği bilinmeyen karardır.

    vicdansızlar. yuh yazıklar olsun sizi yetiştiren ana ya baba ya.
  6. içinde pedofili barındıranlar + herşeye bizi devirmek için komplo diye bakanlar + sevişirken şeyhini düşünenler + 6 yaşındaki çocuğa kadın sıfatı yükleyenler= 317
    mesut
  7. çünkü ensarı korumak zorundalar.
  8. bu memlekette sinir hastası olmamak elde değil.bir haberi sindiremeden öteki geliyor, resmen troll ülkesinde yaşıyoruz.bu zihniyetin altında koyun gibi yaşayan insanlar bu haberden sonra hala bir şeylerin farkına varamıyorlarsa insanlıklarını ve vicdanlarını kaybetmişler demektir.
  9. bir çıldırmanın neresindeyim dersiniz!
  10. bu adamlara oy veren insanlar için sınır ne gerçekten bilmiyorum. yolsuzluk var araştırılmıyor.terör var araştırılmıyor.tecavüz var araştırılmıyor, bi kereden bişey olmaz deniyor. sokakta dibinde bomba patlıyor ölüyorsun kimsenin umrunda değil. daha ne yapsın bu adamlar senin akıllanman için!