1. ''bir kere rastlanan bir olay ensar vakfı’nı karalamaya gerekçe olamaz; hizmetlerini takdir ediyoruz'' şeklinde beyanı olan aile bakanımızın içinde bulunduğu parti üyelerinin oy çoğunluğu ile reddedilen önerme. olmayan vicdanlarından ve insanlıklarından söz etmek istemiyorum bile.
  2. mhp nin araştırma komisyonu kurulması için verdiği teklife akp milletvekillerinin ret oyu vermesidir.
    akp herkesin de bildiği gibi cb. rte nin meclisteki temsilcisdir.
    rte bu tur vakıfları dindar nesil yetiştirmek ve gelecekte cumhuriyeti ortadan kaldırmak için kurdurmuştur. akp eğer bu oylamada evet oyu kullansa bu vakıflardaki pislikler ortaya çıkacak ve toplumun bakışı akp aleyine donecektir. bunu hepsi adı gibi biliyorki olay karaman la sınırlı değil. bir çok yerde bu olaylar yaşanıyor. 45 çocuğu istismar eden şahıs tabii ki sağlam bir cezaya çarptırılacak, hatta bu suçlara idam cezası verilseydi akp direk asardı sapığı. amaç sapığı cezalandırmak değil tabii ki. olay patlamış, bir şekilde gaz alınacak, bu da sapığın uzun yıllar cezaevinde kalması demek. akp en fazla onu yapar, vakıfların araştırılmasına elbette hayır diyeceklerdir. çocuklar kimin umurunda. önemli olan hedeftir, ve bu olay akp yi hiç ama hiç sallamaz. umarım yanılırım, ama umudum yok.
    bu arada akp son seçimlerde karaman da %64,6 oy almış, eğer bu reza olayı patlatmazsa bunların balonunu, akp karaman da %70 alır sonraki seçimlerde.
    aslında tartışılması gereken bir diğer mesele ise bu tip sapkınlıkların nedenleridir.
    cinselliğin tabu olması, bir turlu batı standartlarında cinselliğe bakışı yakalayamamamızdır. maalesef cumhuriyet bunu da beceremedi. 27 yıl aralıksız yonetilen genç türkiye de ahlak nedir ne değildir sorununu aşamadıysa, akp yani siyasal islamın elindeki bir ülkede ahlakın ne anlama geldiğinden bahsedilemez.
    bastırılmış cinsellik akp başta olduğu surece çok sorunlar yaşamamıza neden olacaktır.
  3. bir defadan birşey olmaz diyen bakana sahip , 10bin liraya şerefini satanların mensup olduğu ve önergeyi ilk reddeden parti
    ryu
  4. aklım hafzalam almıyor delirmek üzereyim ya nasıl böyle bir önerge reddedilebilir. üstelik red olayı bile şaibeli. tüm ülke ayağa kalktıktan sonra geri adım atıp önerge kabul edilmiş ama olan oldu rezaletleri tarihe kaydedildi.
  5. hayır oyu kullanan vekillerin fotoğrafları derhal basında boy boy verilmelidir. bu adamlardan çocuklarınızı uzak tutunuz.
  6. yandaş medya rıza zerrab olayını ilk sayfada basmaz, bunların öğretim üyeleri çıkıp bilgili insanlar beni sinir ediyor minvalinde sözlerle saçmalar, bunlar çıkar hepimiz pedofiliyiz der gibi red oyu verir.

    sonra, sizce ne olur? evet doğru bildiniz, hiçbir şey olmaz.aynen yollarına devam ederler.

    bakalım nereye kadar böyle yuvarlanacağız.
  7. pedofilli beyinlerin kurmuş olduğu partinin itiraziyla iptal edilen önergedir.

    partinin adı akp. hani şu müslüman parti.
  8. neyin ortaya çıkmasından korkuyorsunuz da böyle insanlık dışı bir şeyin önüne geçmek ve bu konuya dikkat çekmek için kurulacak komisyona red oyu veriyorsunuz. amacınız ne, probleminiz ne bir anlasak. şizofren yaptınız bu milleti artık, gözümüzün içine baka baka kafa buluyorsunuz resmen.
  9. gün geçmiyor ki yeni bir acı duymayalım. herşey i reddettiniz ama bu kadar da olmaz bunun bir açıklaması olamaz, olmamalı nasıl bir ülkede nasıl bir zihniyetle yaşıyoruz sustukça daha kötülerini görmeye devam edeceğiz.
  10. çocuklarını koruyamayan, gençlerini yaşatamayan ve milleti temsil ettiğini düşünen insanlar!
    utanın!
    suçluları daha da cesaretlendirmek için mi seçildiniz?
    utanın!